Dana Săvuică, propunere indecentă de la un bărbat: „Am rămas singuri, mi-a spus că trebuie să mă dezbrac” Ce a urmat mai departe depășește orice imaginație!

Dana Savuica a povestit cum un regizor care ii promisese ca o ajuta sa devina actrita i-a facut o propunere indecenta. Dana Savuica era tanara pe atunci. Avea 20 de ani si isi dorea sa joace in filme. Un regizor i-a propus Danei Savuica sa faca o sedinta foto cu el. Ce a urmat e incredibil.

„Eu toată viaţa mi-am dorit să fiu actriţă, când aveam 20 de ani. Tentative uşoare m-au adus în faţă cu fel de fel de regizori. Unul dintre ei mi-a spus: „Eu pot să te fac megavedetă, dar vino să-ţi fac nişte poze, pentru că ai nevoie la casting”. Am ajuns după-amiază târziu, toţi plecau.

Am rămas singuri. Mi-a spus că trebuie să mă dezbrac. Ca să nu creez o stare nasoală, i-am zâmbit, i-am spus că nu sunt pregătită. Am spus că sunt în acea perioadă a lunii. Nici nu mi-a mai trebuit”, a declarat Dana Savuica intr-un interviu la TV.

Fostul fotomodel Dana Săvuică a avut grijă să fie discretă cu viaţa ei intimă, după divorţul de Răzvan Stanciu. Are un iubit, cu care a început să se afişeze, însă preferă să păstreze discreţia în privinţa identitaţii lui. Zilele trecute, cei doi porumbei au ieşit la o plimbărică romantică în Pădurea Băneasa, alături de căţeluşa blondei.

În sfârşit, după doi ani de la divorţul de afaceristul Răzvan Stanciu, frumoasa Dana Săvuică (47 de ani) se afişează cu un bărbat. Ce-i drept, ieşirea nu este una oficială, adică Dana nu a recunoscut că are un iubit, ci a fost surprinsă de fotoreporterii Click! Blonda preferă să-şi ţină viaţa intimă departe de ochii lumii. Cel care i-a pus inima pe jar de câteva luni este un bărbat înalt, bine făcut, cu părul negru, trecut de vârsta de 45 de ani.

Deşi a încheiat o căsnicie de 22 de ani în care se simţea străină şi  cu viaţă monotonă, iată că acum Dana are toate motivele să fie veselă, iar bărbatul misterios de lângă ea o face să se simtă bine. Se spune că zâmbetul unei femei nu poate fi câştigat neapărat cu un diamant sau cu un parfum scump, ci cu o glumă bună, iar partenerul vedetei se pricepe de minune la asta. Dana şi iubitul ei au ieşit, miercuri după- amiază, la o promenadă în Pădurea Băneasa, în apropierea casei acesteia. Nu singuri, ci alături de căţeluşa ei.

 

Este «burlăciţă» de doi ani

S-au plimbat agale ca doi adolescenţi luaţi de fiorii dragostei. El a spus o glumă, ea a râs, s-au uitat cu drag unul la celălalt, s-au ţinut de mână, apoi s-au grăbit să plece spre casă, căci cam îngheţaseră de frig.

”Eu ies des la plimbare cu căţelul meu. Uneori sunt însoţită de prieteni şi nu vreau să comentez. E viaţa mea privată şi nu e corect faţă de prietenii mei să-i exploatez în mass media. Nici nu vreau să stau închisă în casă, fără să ies cu prietenii pe afară, doar ca să înlătur speculaţiile făcute de lume. Îmi văd de viaţa mea într-un mod decent, respectându-mi familia şi prietenii. Niciunul dintre ei nu face caz că iese cu «Dana Săvuică» Eu de ce le-aş face-o lor?!”, a declarat Dana Săvuică .

 

 

 

Sursa: click.ro, wowbiz.ro