Daniela Crudu a slăbit și mai mult în Asia. „O sa ajungi la spital.” Vezi câte kilograme are acum vedeta. Foto!

Daniela Crudu își îngrijorează din ce în ce mai mult admiratorii care-i reproșează că a slăbit în exces și are un aer bolnăvicios.

Frumoasa brunetă se află în prezent în Asia, unde filmează pentru o producție tv, și postează de acolo numeroase imagini pe rețelele de socializare. Fanii vedetei au admirat peisajele și ținutele haioase ale Crudutei însă nu au contenit sa-i atragă atenția că a slăbit prea mult și că-și pune sănătatea în pericol.

De data aceasta însă, surse din anturajul Danielei spun că aceasta nu s-ar înfometa să-și mențină silueta ci pentru că nu-i plac absolut deloc preparatele tradiționale din țările prin care trece. Se pare că fosta asistentă tv ar fi ajuns la greutatea de 40 de kilograme.

Și cum, conform regulilor emisiunii, nu are bani la ea, nu-și permite să mănânce în restaurante cu alt specific, destul de scumpe în zonele respective.

„Daniela, ești un copil bun, dar înțelege că ești prea slabă. O să ajungi la spital. Pune mâna și mănâncă”, i-a scris o admiratoare tinerei.

Daniela Crudu, cunoscută publicului larg drept ”asistenta de televiziune” la show-urile de noapte, trece, în această perioadă, prin momente grele din cauza unei afecţiuni din cauza căreia a slăbit 18 kilograme. Tânăra a ajuns la 40 de kilograme, ceea ce i-a produs o stare de panică, mai ales că, nu cu mult timp în urmă, a primit un avertisment dur din partea ”celei mai slabe femei din lume”, rusoaica Valeria Levitin, care suferă de anorexie şi a ajuns la 25 de kilograme.

“Ai de ce să te temi. Eşti extrem de slabă şi dacă vei continua să slăbeşti vei ajunge şi mai slabă. Nu mai continua, ca să nu ajungi ca mine. Opreşte-te”, i-a spus rusoaica, prezentă într-o emisiune TV.

 

Afecţiune a glandei tiroide

Fosta asistentă TV Daniela Crudu a slăbit 15 kilograme într-un an, iar multă lume a acuzat-o că se înfometează pentru a fi cât mai suplă.

Adevăratul motiv al scăderii în greutate a Danielei Crudu este însă unul dramatic. Astfel, fosta asistentă a lui Dan Capatos ar suferi de o afecţiune a glandei tiroide, care a făcut-o să ajungă la 40 de kilograme.

Sursa notează că iubita fotbalistului Mihai Costea de la Steaua ia în fiecare zi un pumn de pastile şi, în plus, respectă cu stricteţe indicaţiile medicilor: nu pierde nopţile, nu bea alcool şi în general nu mai are un stil de viaţă dezordonat.

La început, Daniela Crudu s-a bucurat că a scăpat de kilogramele în plus, însă, în timp, problema s-a agravat, iar fosta vedetă TV a slăbit mai mult decât şi-ar fi dorit. Sursa scrie că, în prezent, fosta asistentă face eforturi pentru a se îngrăşa.

 

 

 

Sursa wowbiz.ro