Daniela Crudu se roagă de iubit să se întoarcă la ea. „Băiatule, nu ştiu cum să te mai iau”. Nu are deloc noroc în dragoste:

Daniela Crudu este tânără frumoasă, dar nu şi norocoasă în dragoste. După cea mai cunoscută relaţie pe care a avut-o, cea cu Nilă, Cruduţa nu şi-a găsit încă stabilitatea în braţele niciunui bărbat.

Frumoasa brunetă a recunoscut că în viaţa sa există un bărbat, însă nu a vrut să-i dezvăluie identitatea. Daniela Crudu a recunoscut că nu se înţelege foarte bine cu iubitul său şi totul din cauza geloziei.

Într-un interviu acordat „Antenei Stars„, Daniela Crudu i-a transmis un mesaj iubitului ei, în care îl roagă să se hotărască ce vor face pentru că ea vrea să fie fericiţi. De asemenea, din cauza situaţiei incerte pe care o are în dragoste, Daniela Crudu spune că nu se vede măritată, însă îşi doreşte un copil.

„Există cineva în viaţa mea, vine pleacă. Gândeşte-te, mă băiatule, că nu ştiu cum să te mai iau să fim fericiţi. Nu ai cum să nu ai probleme. Totul e cu gelozia. Cel mai mare sacrificiu făcut din dragoste îl ştie toată ţara, când am renunţat la mine, la viaţa mea, dar eram şi eu mică. Dar aş mai face-o. Îmi plac foarte mult copiii. O să fac şi eu un copil, dar mai am timp, că abia fac 29 de ani. Nu prea îmi doresc eu să fiu mireasă. Mi-e frică să mă leg de cineva, dar copii îmi doresc”, a spus Daniela Crudu la „Antena Stars„.

Imagini pentru daniela crudu

Sursa: spynews.ro

 

 

 

CITEȘTE ȘI: 

Scandal uriaș! Carmen Șerban, în șoc. Nu mai are voie să pună piciorul în America! „Sunt doar niște gunoaie!” E incredibil ce a făcut să merite asta! Reacția cântăreței

Carmen Șerban a rămas uimită, dacă nu cumva chiar șocată! Recent, artista a explicat motivul uluitor pentru care nu mai are voie să calce pe tărâmul Statelor Unite ale Americii. Se pare că totul a început în urmă cu doar câteva zile…

„Pe 21 aveam un zbor cu o companie aeriană, care s-a anulat, credeam eu din cauza vremii. Am fost transferaţi pe un alt zbor, la o companie poloneză. Nici nu am fost întrebată dacă îmi doresc acest lucru. Nu e firesc să plăteşti 3,4 stele şi să stai la o stea sau două. Am zis că Şi uite că cineva din branşa noastră care se ocupă cu spectacole pe acolo prin America, în curând o să aflăm exact numele lui, (noi ştim numele lui, al lor de fapt, că sunt vreo trei. Doi domni şi o doamnă, implicaţi în mizeria asta), au telefonat la Ambasadă şi au făcut un denunţ. Nu ştiu ce Dumnezeu puteau să spună despre mine pentru că eu sunt omul care nu beau, nu fumez, nu mă droghez, nu sunt teroristă, nu fac trafic de arme, de droguri, de nimic… Sunt un om cuminte şi la locul meu. Şi au spus ceva în aşa fel încât când ne-am dus la aeroport să parcăm , aveam şi checkin-urile făcute, nu ne-au fost primate bagajele şi ne-au spus că există un consemn şi că viza este cu problem. Noi ştiam clar că viza nu este cu probleme pentru că nu eram nebună să investesc 3.000 de euro în biletele de avion,” a declarant Carmen Şerban.

Deja cântăreața se pregătește să ia măsuri, și-a angajat doi avocați, unul din România, altul din SUA. „Se pare că deranjez foarte mult. Imaginea mea este foarte puternică. Este frustrant pentru unii care organizează spectacole şi care îşi doresc să pună monopol pe America,” spune artista.

Carmen Şerban spune că ea speră că Ambasada Statelor Unite va reveni cu o poziţie favorabilă. Cântăreaţa spune că a sunat la Ambasadă şi că cineva de acolo i-a confirmat că viza nu are probleme. Ba mai mult, „Domnul de acolo a luat numele doamnei care superviza la compania aeriană cu care eram şi a rămas să îi trimită un document prin care să arate că nu avem probleme cu viza. S-a întârziat foarte tare cu documentul. S-a închis checkin-ul. Din nou am sunat la Ambasadă . Din nou mi-au zis că viza nu are probleme şi că nu au apucat să trimită documentul”, scrie spynews, citat de cancan.ro.

Pentru că avionul deja please, Carmen Şerban s-a urcat în avion şi a mers la Ambasadă. Cântăreaţa spune că i-a fost verificată viza de pe paşaport şi că va primi răspunsul în scris: „Când am primit în scris, am primit o anulare de viză, pe motiv că cineva a făcut un denunţ la Washington. Nu ştiu care e treaba…”

Artista a mai precizat că avea viză de lucru, dar că va face cercetări și va afla cine a realizat denunțil, sperând în același timp că va reuși să ajungă la o înțelegere cu Ambasada, după ce vor vedea că ea nu a făcut nimic rău. Drept concluzie, cântăreața anunță despre cei care i-au făcut denunţul: „Unii nu sunt oameni, sunt doar nişte gunoaie. Nu mor caii când vor câinii. Eu sunt Carmen Şerban. Pe mine, doar Dumnezeu mă poate dărâma. ”