Daniela Crudu şi-a luat iubit ca să-l crească! Cine e puştiulică şi de unde are averea gigantică la vârsta lui:

Cruduţa nu se mai sfieşte să apară la braţul unui puşti de 24 de ani care moşteneşte un imperiu financiar colosal.

Veterana lui Capatos a ales să plece din televiziune, coincidenţă sau nu, chiar odată cu începerea unei noi relaţii pe care unii o suspectau, însă abia acum a fost oficializată.

Daniela Crudu s-a afişat, în sfârşit, la braţul noului ei iubit, pe nume Radu Maricuţa. Puştiul are numai 24 de ani şi este fiul fostului primar din Şelimbăr, considerată cea mai bogată comună din România.

Cruduţa i-a căzut cu tronc băiatului încă de acum patru ani, când tatăl lui a invitat-o pe vedetă la un eveniment local. Aşa cum bănuiaţi, Daniel Maricuţa nu este străin de problemele cu legea, fiind urmărit penal într-un dosar cu prejudiciu de peste 100 de milioane de euro.

Conform declaraţiei de avere din 2016, Maricuţa deţine 4 terenuri, un lac de 10,5 hectare care înconjoară vila sa de lângă Sibiu, două apartamente şi un spaţiu comercial. Mare pasionat de echitaţie, Maricuţa este proprietarul unor cai de rasă, pe care îi creşte la ferma sa şi pe care i-a evaluat la 320.000 de euro.

 

CITEȘTE ȘI: De ce a renuntat, de fapt, Daniela Crudu la jobul de asistenta tv! Cine este persoana care a suparat-o pe bruneta atat de mult incat a determinat-o sa ia aceasta decizie

Dupa multi ani in care Daniela Crudu a fost cea mai cunoscuta asistenta tv, bruneta a decis sa renunte la postul ei. Ea a anuntat ca pleaca si a parasit emisiunea care o consacrase ca asistenta, chiar inainte de finalul sezonului.

Daniela Crudu nu a vrut sa dea explicatii exacte privind motivele care ar sta la baza deciziei ei de a parasi televiziunea, insa informatiile oficiale sunt ca ea a vrut sa ia o pauza fiind mult prea obosita.

Surse neoficiale sustin insa ca bruneta ar fi fost nemultumita de banii care i se dadeau, dar si deranjata de aparitia in emisiune a Anisiei Gafton, o blonda care face stand-up si care a devenit cunoscuta dupa ce a ajuns in finala unui show de talente.

“Anisia nu este asistenta, rolul ei este de coprezentator, pe canapea, alaturi de Bordea. Asta a cam enervat-o pe Cruduta, care considera ca ea merita acest rol, dupa acesti ani, mai ales ca ea in emisii chiar are replici. Cand a aflat de Anisia, Daniela a fost linistita ca are rolul ei, altul decat al brunetei. Numai ca in primele emisiuni, blonda chiar a venit cu sanii pe afara”, au spus persoane din apropierea Danielei.

Si daca e sa ne referim la bani, Anisia a fost un motiv bun pentru Cruduta sa fie suparata. Asta pentru ca, de 10 ani, asistentei tv nu i s-a marit salariul de 500 de euro. In schimb, se pare ca Anisia primea un salariu dublu fata de Cruduta – 1000 de euro.