Dansatoarea preferată a maneliștilor a încins internetul! A pozat în lenjerie intimă! Și… trebuie neapărat să vezi imaginile!

Iuliana Denisa Despa, cunoscută și drept „dansatoarea preferată a maneliștilor” a încins rețelele sociale cu imagini extrem de fierbinți, pentru admiratorii ei. Denisa este acum o femeie singură după ce chiar ea a decis că ar fi mai bine ca fiecare să o ia pe drumul propriu. Dansatoarea mai precizează și că se simte foarte bine în ipostaza de femeie independentă, și că preferă să se concentreze atenția pe muncă.

Profitând de despărțire, Denisa Despa postează pe Instagram tot felul de imagini sexy, mai ales că silueta ei de invidiat îi permite să pozeze în tot felul de ipostaze. Fie că e în lenjerie intimă, fie că pozează în rochii extrem de provocatoare, dansatoarea preferată a maneliștilor își surprinde mereu fanii care înroșesc butonul de „like”.

Vă amintim că Denisa Despa a ajuns în atenția publicului și a presei după aparițiile sale incendiare ca dansatoare, alături de Florin Salam, dar și alți maneliști de top. Tot ea a surprins prin aparițiile controversate în diferite emisiuni de televiziune.

Iată imaginile:

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Din cauza bolii chinuitoare de care suferea, Carol al II-lea a ajuns sclavul singurei femei care reușea să-l satisfacă în dormitor. Detalii neștiute despre „Regele playboy”

Carol al II-lea a rămas în istorie cu supranumele ,,regele playboy”, în afară de această informație, sunt multe care, din păcate nu sunt cunoscute de către români, deși sunt la fel de interesante.

Puțini știu, de exemplu, că regele Carol al II-lea suferea de priapism, bolă care îl făcea să aibă în permanență o erecție dureroasă de care putea scăpa doar după ce își satisfăcea apetitul anormal în ceea ce privește întreținerea de relații intime. Se spune că singura femeie care a reușit să îl satisfacă a fost Elena Lupescu, de aici și controlul pe care roșcata l-a avut asupra lui.

Carol al II-lea a renunțat de mai multe ori la tron pentru femeile pe care le-a iubit, viața lui amoroasă și apetitul anormal l-au făcut să ia decizii care nu era prea demne de un rege. Se spune că pricipele ar fi dobândit boala genetică ca urmare a unei dereglări genetice cauzate de încrucişările de secole ale familiei nobile din care provenea, potrivit adevărul.ro.

O scriitoare britanică, Olivia Manning, care a trăit la Bucureşti prin 1940, scria despre Carol al II-lea: „Întoarse o monedă de un leu pe partea imprimată cu un cocean de porumb şi spuse: – Un portret al Măritei şi Glorioasei sale Majestăţi, regele Carol al II-lea! Dumneata, draga mea, s-ar putea să nu recunoşti asemănarea, dar sunt multe alte doamne pentru care nu ar fi o problemă”.

Prima mare iubire a lui Carol al II-lea a fost Zizi Lambrino, alături de care a fugit la Odessa și s-au căsătorit, apoi a anunțat că renunță la tron. Căsnicia a fost anulată la insistențele lui Ferdinand. Regele îl trimite pe principe într-o călătorie, cu speranța că o va uita pe Zizi, dar Carol se împușcă intenționat în picior și amenință cu sinuciderea, deși în final acceptă călătoria în jurul lumii.

A doua mare iubire a lui Carol a fost Elena Lupescu, pe care o descria astfel: „Este esenţa vietii mele, este talismanul cel divin şi în clipele de greutăţi este refugiul meu suprem. Această dragoste este aşa încât nici nu pot concepe viaţa fără ea. Am o nevoie imperioasă de ea, clipă după clipă. Îmi este indispensabilă. E carne din carnea mea. Femeia asta îmi aduce o bucurie infinită”.

„Carol nu putea fi acaparat decât de o femeie care aducea o vastă experienţă în legăturile cu bărbaţii, de pe urma cărora a căpătat o mare tehnică. O femeie vulgară, indecentă, stăpânind toate vicleşugurile de alcovşi care în loc de un leşinat sentimentalism, să-i servească o pitorească trivialitate”, scria Pamfil Şeicaru în ziarul ”Curentul”, deși istoricii consideră că ea a fost singura care i-a putut satisface apetitul anormal în pat.

Carol renunță la tron pentru ea, cei doi trăiesc în exil o vreme, iată cum îl descrie Elena Lupescu pe Carol în memoriile ei din exil: „Cei care nu-l cunosc şi-l cred pe Carol rece, sfidător şi încăpăţânat ar trebui să-l vadă serile în casa lui ce fericit se simte. Ceea ce cu adevărat îi lipseşte lui Carol este mama sa iubită. Uneori mă văd silită să-l tratez ca pe un copil. În astfel de momente mă cred într-adevăr mama sa şi încerc să-i îndrept gândul spre lucruri care să nu-l îndurereze”.