De când a născut gemeni, nimeni nu o mai recunoaște! Uite cum arată acum fosta asistentă TV a lui Morar, Marina Dina!

Marina Dina, fosta asistentă TV, a devenit mamă a doi gemeni, în luna ianuarie a acestui an. De atunci, viața i s-a schimbat complet. Fosta asistentă a lui Morar radiază de fericire și e nedezlipită de copiii săi, o fetiță și un băiat. Aceasta îi ia peste tot cu ea, chiar și atunci când merge la cumpărături.

Marina Dina s-a chinuit mult ca să aducă pe lume un copil, după cum s-a scris de-a lungul timpului în presă. Dar visul i s-a îndeplinit în luna ianuarie a acestui an când blondina a adus pe lume gemeni, Aria și Zian.

De când au apărut micuții în viața ei, Marina s-a schimbat radical. Totul se învârte în jurul lor, iar când iese din casă cu treabă, ce-i drept destul de rar, e cu gândul doar la ei.

În general, fosta asistentă TV obișnuiește să-și ia bebelușii cu ea aproape peste tot, chiar și atunci când iese la shopping.

Zilele trecute, Marina Dina a fost surprinsă într-un centru comercial din Capitală. Marina a ieșit cu gemenii, pe care îi plimbă cu căruciorul, dar și cu bona filipineză, la cumpărături.

Vedeta a slăbit spectaculos după naștere. La plimbarea din mall, aceasta și-a etalat picioarele subțiri purtând o pereche de pantaloni mulați, negri, la care și-a asortat o bluză gri. Iată imaginile aici. 

Uite cât de bine arată Marina Dina la 10 luni de când a adus pe lume cei doi copii ai săi:

The Black Swan is going to The Nutcracker 😉

A post shared by Marina Dina (@marinadina18) on

People tell me that I have to be more serious because I’m a mommy now. I am, I am…but only in pictures 😋🙃

A post shared by Marina Dina (@marinadina18) on

Someone is having a great day! No, not me… but I’m sure that someone, somewhere is 🙃😂

A post shared by Marina Dina (@marinadina18) on

Sursa: wowbiz.ro

 

Gina Pistol și Smiley, dovezi de iubire în public! Gesturile făcute de cei doi i-au uimit pe fani, au făcut-o în văzut tuturor!

 

Smiley și Gina Pistol sunt protagoniștii celei mai noi povești de amor care este vehiculată de ceva vreme în presa mondenă. Deși nu au confirmat încă în mod public faptul că ar avea cu adevărat o relație, cei doi au fost surprinși de către paparazzi împreună, iar micile gesturi sunt cele care îi dau de gol.

Așa se face că, duminică, cântărețul a lansat o piesă nouă care are ca subiect iubirea. Despre această piesă, Smiley a scris pe Facebook: ,,O poveste este despre dragoste, dragostea fata de tot ce ne inconjoara, si despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru si din iubire. Adevarul meu este iubirea. Atat!”.

Deși a făcut-o în mod discret, a fost, totuși, în văzut tuturor: Gina Pistol a distribuit piesa iubitului ei scriind: ,,Piesa de azi”.

Iată cum au stat lucrurile:

Gina Pistol, este, la fel ca și Smiley, discretă în ceea ce privește viața privată, ei nu și-o pun pe tavă precum alții care fac din viața lor un spectacol de televiziune. Însă, dacă până nu demult amândoi se fereau să apară împreună, preferând întâlnirile acasă sau în locuri extrem de retrase, acum au mai făcut un pas înainte.

Ce se întâmplă? Mai exact cele două vedete ies de acum și în localuri mai populate, se văd cu prietenii, și deseori Gina îl vizitează pe Smiley la studio. În acest mod Gina a reușit să devină apropiată și cu prietenii ,,zâmbărețului”. Una dintre vedetele cu care s-a împrietenit este Feli, care lucrează de ani buni cu Smiley.

,,Gina nu avea cine stie ce prietenii in domeniul muzical pentru ca nu e domeniul ei. De cand cu Smiley, a cunoscut si s-a imprietenit cu multi artisti. Cei de langa Smiley stiu de relatia lor, dar niciunul nu sufla o vorba, le respecta discretia. Feli chiar a prins drag de Gina. Recent s-au distrat impreuna la Cluj unde Gina a avut un eveniment intr-un club. Ele se intalnesc des si pe la evenimente, dar ies si la cafele. Prietenii celor doi stiu de relatia lor, nu se mai feresc de ei”, sustin surse din showbiz, potrivit wowbiz.ro.

În plus, se anunță schimbări majore în viața Ginei Pistol. Cariera Ginei Pistol este înfloritoare, acum, frumoasa blondină dă o nouă lovitură. După participarea la emisiunea culinară, ea va prezenta o nouă emisiune de televiziune. Gina Pistol a câştigat castingul şi va prezenta reality-showul ”Asia Express”, marcând o nouă lovitură importantă în carieră, chiar dacă, inițial, ea a mărturisit că își dorea să participe ca simplu concurent, și abia apoi s-a înscris pentru postul de prezentator TV.

Iată ce a declarat ea pe această temă:

,,Ştiam despre format şi eram fan al emisiunii, iar la început mi-ar fi plăcut să merg concurent, pentru că îmi place acest stil de aventură. Mi se pare interesant, pentru că îţi depăşeşti limitele şi inevitabil te vei descoperi. Întâmplarea a făcut să ajung şi la proba pentru prezentator şi după audiţie am aflat că voi pleca în Asia cu toată echipa. Am fost extrem de încântată. Voiam să vizitez oricum Asia şi pentru că nu sunt atrasă de zonele turistice, mi-aş fi dorit să o descopăr mai altfel – partea rurală, rustică, să fiu în natură sau să văd cum trăiesc localnicii. Chiar dacă pentru unii par firavă, sunt o femeie puternică şi mă atrage tare stilul acesta de aventură. Îmi place competiţia şi am ambiţia necesară să-mi ating obiectivele. Sunt sigură că m-aş fi descurcat, pentru că am mai avut o experienţă la fel de interesantă în expediţia din El Camino de Santiago. Am mers 1.000 km pe jos şi am descoperit foarte multe lucruri la mine”.