De ce a renunțat Silviu Prigoană la hainele negre, după 15 ani? Motivul este unul la care nu s-ar fi gândit nimeni:

Silviu Prigoană a purtat timp de 15 ani numai haine negre, iar mulți au crezut că vrea să ascundă kilogramele în plus sau că este în doliu. Cu toate acestea, se pare că situația s-a schimbat radical în anul 2014, când au început să apară și hainele colorate în viața lui.

Tranformarea lui era pe zi ce trecea din ce în ce mai evidentă, iar se pare că persoana care l-a determinat să-și schimbe total viața a fost chiar actuala lui soție, Mihaela. După ce a divorțat de Adriana Bahmuțeanu, omul de afaceri în vârstă de 53 de ani a început o altă viață. Așadar, Silviu Prigoană a slăbit 40 de kilograme, a renunțat la mustață, dar mai ales la celebrele haine negre, pe care le purta cu orice ocazie și la fiecare apariție a sa.

De ce a renunțat Silviu Prigoană la hainele negre după 15 ani?

Timp de 15 ani, toate hainele lui erau doar negre: costumele, cămașa, pantofii, cureaua, până și șireturile. Mulți deja bănuiau că Prigoană nu iese din doliu, după ce prima lui soţie, Viorica, a murit în anul 1994, la doar 30 de ani.

La ultima sa apariție, pe 10 octombrie, la lansarea clinicii Oanei Zăvoranu, Silviu Prigoană la uluit pe toți cei prezenți. El a venit la braț cu actuala sa soție, cu care este într-o relație încă din anul 2014. De atunci, Prigoană parcă este cu totul alt om.

i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a apărut la brațul frumoasei sale soții, în haine colorate. Toată schimbarea se datorează Mihaelei, femeia cu care se iubește din 2014, dată care coincide cu marea transformare. Aceasta i-a oferit toate motivele pentru care ar trebui să arunce la gunoi hainele vechi.

„Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă. Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale”, a declarat Silviu Prigoană pentru Click!.

Hainele vechi XXL au fost donate, iar omul de afaceri și-a făcut loc în garderobă pentru cămăși și costume colorate. Totul se datorează noii sale partenere.

Sursa: avantaje.ro