retete gustoase

Decizia neașteptată luată de Smiley și Gina Pistol, în legătură cu fetița lor

Decizia neașteptată luată de Smiley și Gina Pistol, în legătură cu fetița lor

 

Loading...

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (37 de ani) au devenit părinții unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. În urma insistenței urmăritorilor din mediul online, artistul a dezvăluit când vor publica fotografii cu chipul micuței.

Până acum, deși nu au publicat imagini cu chipul ei, Gina și Smiley au spus cu cine cred ei că seamănă Josephine. „Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a dezvăluit Gina.

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Smiley a mai spus: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Întrebat „când ne arăți fetița? Să-ți trăiască, să fie sănătoasă”, Smiley a răspuns: „Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”.