Decizia grea pe care a luat-o Andreea Bălan! A ținut să se afle de la ea! I-a fost extrem de greu, însă a hotărât să renunțe definitiv la el:

Andreea Bălan și George Burcea au renunțat la unul dintre cele două patrupede pe care le au. Billy, câinele cel mic, era tot timpul agitat, iar Ella Maya are nevoie să fie în siguranţă, cei doi părinţi au decis să renunţe la el.

Andreea Bălan şi George Burcea îl mai au acum doar pe Jack, un labrador cuminte pe care fiica lor îl iubeşte foarte mult.

„Ne-am gândit că dacă sunt doi câini e mai greu, se apucă şi se joacă. L-am dat pe cel mic. Era foarte agitat. Am rămas cu labradorul care e mult mai calm. Ella îi bagă mânuţa în guriţă, îl trage de fălci, el nu face nimic. El o mai dărâmă aşa… ea îl iubeşte foarte tare”, a spus Andreea Bălan.

Un an de la căsătorie!

Un an se împlinește de când Andreea și George s-au căsătorit, dar nu se anunță mare petrecere.

„Cred că sărbătorim acasă, în trei. Facem nişte cozonaci. (…) eu nu prea gătesc. Ştiu să fac nişte paste foarte bune şi roşii uscate. Mâncărurile gătite le face soţul meu. El a copilărit în Botoşani şi ştie să facă de toate. Noi locuim şi cu mama mea care stă în cealaltă parte a casei şi are şi ea bucătăria ei. Face nişte chesti… adică stau bine la capitolul mâncare! De Paşte mi-am propus să învăţ să fac cozonaci”, a spus Andreea Bălan.

„Mi s-au găsit mai multe porecle care să reprezinte mai multe persoanlităţi ale mele. Andreea Bălan, personalitatea foarte serioasă, determinată. De multe ori acasă sunt foarte copilăroasă, jucăuşă, sunt o Andreea mică. Mi se spue pupăcilă, fericilă”, a divulgat artista.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Fuego, mesaj tragic! Artistul nu a mai rezistat și a spus tot: „Va fi prea târziu…” Vrea să afle toată lumea, din păcate…

Paul Surugiu, alias „Fuego”, este iubit de sute de fani, însă pare că, o dată cu fiecare apariție, fanii lui îl îndrăgesc și mai tare. Ei bine, așa s-a întâmplat și datorită unui mesaj extrem de emoționant pe care l-a transmis fanilor și prietenilor. Cântărețul a dorit să tragă un semnal de alarmă pe contul personal de pe o rețea de socializare:

„Vreau să vă zic că e frumos să dai și să primești vești, să fii cel care aduce cu sine o bucurie. E mai ingrată situația atunci când ești purtătorul unui mesaj mai trist, dar chiar și așa, veștile ne țin pe jar și ne aduc cu picioarele pe pământ, lucru care nu ne-ar strica multora dintre noi.

Asta pentru că prea suntem cu capul în nori și îi uităm pe cei ce sunt cu adevărat lângă noi, cu inima și creierul lor, susținându-ne pe deplin. Și uite așa, putem ajunge să-i pierdem dacă nu avem grijă de ei și dacă ne păstrăm în lumea viselor. Încercați, prieteni, să fiți raționali și să nu lăsați instinctele să vă ghideze în viață! Uneori va fi prea târziu ca să mai schimbăm ceva!”, a scris artistul pe Facebook.