Declarație uluitoare, în direct! Răzvan Simion a spus adevărul despre despărțirea de Lidia Buble: „Fata cu care dorm eu acasă seara…”

În ultimele zile, au circulat în presă mai mult informații potrivit cărora s-a speculat că Răzvan Simion și Lidia Buble s-ar fi despărțit. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat, însă, această informație. Cu toate acestea, prezentatorul a făcut câteva declarații care au contrazis total aceste zvonuri, chiar în cadrul emisiunii sale.

Răzvan Simion a spus adevărul despre despărțirea de Lidia Buble
Astăzi, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 alături de Dani Oțil, Răzvan Simion a simțit nevoia să facă o precizare sugestivă, după ce invitata sa, Feli, a interpretat live ultima ei piesă „Acasă”. În semn de apreciere, prezentatorul a menționant că și Lidia Buble este o fană a cântăreței.

„Să știi că fata cu care dorm eu acasă, seara, apreciază foarte mult vocea ta!”, i-a spus Răzvan Simion lui Feli, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răvan și Dani”, de la Antena 1.

„Să știi că și mie îmi place foarte mult de fata cu care dormi tu acasă,” i-a răspuns Feli.

Așadar, după această declarație, este evident faptul că Răzvan Simion și Lidia Buble nu s-au despărțit, ba mai mult decât atât, cei doi sunt foarte fericiți împreună. O altă dovadă a acestui fapt a fost și că, în urmă cu câteva zile, Răzvan Simion a scris în dreptul unei postări de pe contul său de Instagram următoarele cuvinte:

„@lidiabuble fata, scrie la ziar ca ne-am despărtit”, a scris Răzvan Simion. „Să nu vă despărțiți. Am vazut și eu știrea ..mda. „Lidia e tristă în pozele recente..” ”, i-a scris o admiratoare.

Răzvan Simion, relație controversată cu Lidia Buble

Divorțul dintre Răzvan Simion și fosta sa soție, Diana, a fost unul dintre cele mai mediatizate subiecte ale anului 2015. Prezentatorul TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a lăsat nevasta și copii pentru Lidia Buble.

Prezentatorul a recunoscut că a cunoscut-o prima dată pe actuala sa parteneră, chiar în emisiunea sa de la Antena 1. De atunci, în scurt timp, între cei doi s-a legat o idilă care l-a determinat să se departă de femeia care i-a dăruit doi copii, Diana Simion.