Defectul lui Adi Mutu care o enervează maxim pe Sandra. ”Îşi lasă…”

În viața oricărui cuplu există și momente bune, și momente rele, iar vedetele nu fac nici ele excepție de la această regulă. Exemplu sunt Adrian Mutu şi Sandra, care au împărtășit câteva detalii despre iubirea lor. Ei se vor căsători religios duminică, ”la pachet” cu botezul micuţului Tiago. Nu este o surpiză faptul că oricine are defectele și calitățile sale, calitățile fiind cele care ne fac să ne îndrăgostim de persoana respective, iar defectele sunt cele ce fac relațiile să fie chiar mai interesante și de asemenea cele care testează durabilitatea și compatibilitatea unui cuplu. Mutu a dezvăluit că are şi el defecte pe care Sandra le trece cu vederea, la fel ca și el.

 

Ei bine, vă puteți întreba care este motivul de discuţii în casa lui Mutu… de obicei, hainele pe care acesta le lasă pe jos, iar Sandra le adună! Cel puţin Mutu a fost sincer pe marginea acestui aspect şi a povestit totul în emisiunea Mirelei Boureanu Vaida. Moderatoarea l-a întrebat unde îşi lasă şosetele iar Mutu a răspuns! „Pe jos şi Sandra le adună (…) Când îmi arunc lucrurile pe jos, le arunc pe toate” a recunoscut Adrian Mutu. Fostul fotbalist compensează însă cu puţin ajutor în gospodărie. „Sandra nu a călcat niciodată o cămaşă. Prefer să o calc eu”.

Este bine că totuli cei doi și-au creat propiul sistem în care știu care este puctul forte al fiecăruia și, așadar, pot acționa ca atare.

 

 

Sursa: Cancan.ro