Desfigurată de estetician, Beyonce de România a comis-o din nou! Fanii sunt îngroziți de ce poate să îi facă fiicei sale, Anais! Un copil nu trebuie…

Printre cele mai controversate mămici din showbiz ocupă și Beyonce de România un loc de cinste. Chiar dacă Anais are numai trei ani, mama ei continuă să o aranjeze și să îi aplice tot felul de trucuri, de parcă ar obișnui-o de pe acum să fie o adevărată doamnă…

Mădălina, pe numele său adevărat, a postat o fotografie cu micuţa ei, realizată cu un program special. Deşi cea mică este o dulceaţă şi seamănă perfect cu părinţii ei, se observă că Anais, care are doi ani şi jumătate, are unghiile vopsite. Aceasta nu ar fi prima dată când Beyonce de România îşi dichiseşte fiica în mod nepotrivit. În trecut, blonda i-a pus fiicei sale extensii de păr, şi, mai mult decât atât, a machiat-o pe o adevărată domnişoară, potrivit wowbiz.ro.

Nu cu mult timp în urmă Mădălina a trecut printr-un alt necaz, bustul ei a fost aproape distrus complet datorită silicoanelor. Iată ce declara ea pe acest subiect pe atunci: „M-am operat la inceputul lunii noiembrie, am fost apoi la control, mi-a dat bandajele jos, iar apoi mi-au mai ramas cateva bandaje mai micute. Eu nu am avut fire, nu erm cusuta in jurul mamelonului, el a fost lipit cu laser. Este o procedura noua. Mamelonul a fost dat jos, taiat, iar apoi lipit la loc cu aceasta procedura noua. Apoi am observat ca sanul mamelonului stang este negru, la o saptamana dupa operatie. Am crezut ca este ceva normal si ca isi va reveni culoarea. La o saptamana eu am inceput sa ma spal normal si a inceput sa imi curga un lichid din sanul stang, din partea de jos a mamelonului. L-am sunat pe domnul doctor, i-am spus ca ce se intampla. Mamelonul arata ca o coaja si am intrebat daca acela e mamelonul meu sau e cumva pe dedesubt. Nu mai arata cum stiam eu. Mi-a zis sa stau linistita, pentru ca trebuie sa cada acea coaja neagra. A cazut mai intai de jos, de unde imi curge infectia, am fost iar la control si mi s-a dat un tratament cu antibiotice. Apoi am fost iar bandajata, mi s-au pus niste aminoacizi in acea zona, iar apoi mi-a cazut toata coaja pana cand mi-a ramas o gaura. Puteam sa imi vad punga de silicon prin acea gaura”.

Iată câteva imagini de acest tip, care demonstrează că Beyonce consideră că e în ordine să machieze un copil de nici 7 ani:

 

Sursa: spynews.ro