Dezvăluire neașteptată. Dani Oțil se pregătește să devină tătic. Ce spune despre moștenitorul lui: „O să-l îmbrac în…”

După ce s-a iubit cu Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a devenit foarte secretos în ceea ce privește viața lui personală. Însă, recent, matinalul de la Antena 1 a dezvăluit în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” că vrea să devină tătic și că își dorește, în mod special,  un băiat.

„Visul meu când o să am copii, în prima parte a vieții o să-l îmbrac în lucruri super ciudate. De exemplu, când se târâie o să îl îmbrac în ţestoasă, când învață să meargă greu îl îmbrac în Bambi, că îi mai scapă picioruțele. Toate astea o să le folosesc împotriva lui când o să aibă 18 ani și o să vină cu o fată acasă și încearcă să o pupe după șifonier. O să îl fac de râs”, a spus prezentatorul TV. „ O să zic, ce bine că ai venit. Valentina,  ia un loc, să ți-l arăt pe mucosul acesta când făcea pe el”,  a mai adăugat el.

 

Mihaela Rădulescu nu a fost prima lui mare iubire

De-a lungul timpului, relația dintre prezentatorul de televiziune Dani Oțil și vedeta Mihaela Rădulescu a fost cea mai urmărită poveste de dragoste din showbiz. Formau un cuplu frumos, dar în cele din urmă au decis să-și spună „Adio”.

Cu toate acestea, despre femeile din viața lui Dani Oțil, care este coleg de emisiune la Antena 1 cu Răzvan Simion, nu se cunosc prea multe detalii. Însă, se spune că prima și marea lui dragoste nu a fost nicidecum Mihaela Rădulescu, ci o tânără pe nume Oana.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: 

E oficial! Nu mai trecem la ora de vară, a fost eliminată! S-a votat în urmă cu câteva minute. Ce trebuie să știi despre asta, atenție, e foarte important!

Ora de vară a fost eliminată după o decizie a Parlamentului European, drept urmare, anul nu va mai fi împărțit în ora de iarnă și ora de vară.

Se pare că povestea a început la sfârşitul anului trecut, atunci când Lituania a cerut Uniunii Europene să renunţe la ora de vară. Motivul? Schimbarea de două ori pe an a ceasurilor i-ar pune în dificultate pe oameni, iar majoritatea consideră enervant acest lucru, potrivit a1.ro. În plus, anul trecut peste 70.000 de oameni din Finlanda au semnat o petiţie prin care au cerut Uniunii Europene să renunţe la ora de vară, invocând aceleași motive, potrivit spynews.ro.

Rezoluția a fost votată de majoritatea deputaților, urmând ca România și restul statelor membre să o adopte, după ce își vor da acordul.​ Dintre cei 549 de deputați prezenți, o majoritate de 384 a votat să se renunțe la cele două fusuri orare de peste an, iarnă și vară. Astfel, ora de vară ar urma să fie scoasă din practică, iar ora de iarnă să fie valabilă pe întreg parcursul anului.

Benjamin Franklin a propus în secolul al XVIII-lea să se treacă la ora de vară, iar Germania și Austro-Ungaria au fost primele țări care au adoptat acest sistem în 1916, potrivit observator.tv.Germania și Austro-Ungaria au fost primele țări care au adoptat acest sistem în 1916. Scopul a fost economisirea rezervelor de cărbune necesare producției de război. În România, ora de vară a fost reintrodusă în 1979.