Dezvăluiri înfiorătoare! Stela Popescu a ,,strigat” după ajutor la ultimul spectacol, ce s-a întâmplat în cabina de machiaj abia acum s-a aflat! Noi detalii ascunse șochează România!

În cazul decesului Stelei Popescu a apărut de curând o răsturnare de situație: persoane care îi erau apropiate actriței au povestit că aceasta ar fi acuzat probleme de sănătate înainte de ultimul spectacol avut la Teatrul ,,Constantin Tănase”.

Deși inițial s-a spus că regretata artistă nu dăduse niciun semn de boală, odată cu trecerea timpului apar tot mai multe mărturii care sunt veritabile dezvăluiri în ceea ce privește dispariția sa bruscă. Există voci care spun că Stela Popescu acuza probleme de sănătate chiar la ultimul ei spectacol de teatru.

,,Stela nu se vaita niciodata, mereu venea la teatru senina si aducea cu ea buna dispozitie. Poate tocmai de aceea, oamenii au fost surprinsi de moartea fulgeratoare a artistei si au comentat decesul sau in fel si chip. Cu toate acestea, au existat si momente, chiar inainte de ultima sa reprezentatie la Tanase, cand comportamentul marii actrite a ridicat colegilor cateva semne de intrebare. La cabina de machiaj, ea a avut ameteli usoare si s-a plans un pic si de dureri de cap, semn ca starea sa nu era de atunci una prea buna. Drept dovada, peste doar cateva zile, a incetat din viata in urma unui atac cerebral”, au dezvăluit apropiații regretatei vedete a divertismentului autohton, potrivit wowbiz.ro.

Alte informații au fost dezvăluite chiar de medicul Monica Pop pe contul ei de pe o rețea de socializare, concluzia ei fiind că da, Stela Popescu putea trăi mai mult. Despre episodul Galei, iată ce informații noi prezintă doctorul, conform evz.ro:

,,Aflu ca, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes, ci a fost dezinformată și atrasa la o „copie”! In plus, ca nu i-au trimis masina, ca a asteptat citeva ore, TOATE A ESTEA PROVOCINDU-I O STARE NERVOASA CU URMARILE CUNOSCUTE!

Deci, se pare ca NU ERA INCOERENTA SI CA, IN REALITATE, SI-A EXPRIMAT REVOLTA DE A FI AJUNS IN ALTA PARTE! („de ce m-ati adus aici”, „m-am tot imbracat si m-am tot coafat” etc!) Foarte revoltata de ce s-a intimplat de fapt! Nu era nici un afis, nici o sigla cu denumirea galei, asa cum s-a spus ca se numea!

Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat si inregistrat la OSIM! Acolo se pare ca era altceva! Si ca au fost premiati si BARBATI! DECI, NU ERA GALA FEMEILOR DE SUCCES!

E INCREDIBIL! DACA E ASA! SA RASPUNDA CEI IMPLICATI!

Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevaratei Gale a Femeilor de Succes, organizata anual ! Daca e adevarat, (si asa pare a fi) cum si de ce NU S-A SESIZAT NIMENI PINA ACUM?!!!”