Din păcate, inevitabilul s-a întâmplat! Oana Lis a făcut anunțul sfâșietor despre Viorel. Toate lucrurile vor fi incinerate cu el…

În familia Oanei și a lui Viorel Lis a apărut o nouă problemă majoră: cei doi soți nu mai au bani de mâncare, iar Oana vrea să obțină bani din vânzarea hainelor lui Viorel, deși el nu este de acord cu asta, Oana precizează: „Vrea să fie ca un faraon și toate lucrurile lui să fie incinerate cu el”. Se pare că situația lor financiară este atât de gravă încât blondina vrea chiar să accepte un chiriaș în casa unde locuiește alături de fostul Primar al Capitalei.

„Am nevoie să valorizez aceste haine, îţi spun sincer. I-am spus că vreau să aduc un chiriaş în casă, dar el mi-a spus că este ilegal să-i iau din lucruri şi să aduc chiriaşi. Eu nu am mâncare în frigider şi vreau neapărat să fac un bilanţ vestimentar. Vrea să fie ca un faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el. Am două portbagaje de haine. La început am spus că le donez, dar unele sunt chiar în stare bună. Poate anumite persoane vor să le cumpere. Nu ştiu ce om ar sta cu mine în casă cu nişte costume care miros urât. O să-i dau şi lui o parte din bani”, a spus Oana Lis la TV.

„E o situaţie penibilă pentru mine. Oana nu trebuia să intre în lucrurile mele. Vreau să îmi duc ultima perioadă a vieţii mele liniştit. Putea să îmi cumpere ea alte lucruri, deoarece a avut bani. Lucrurile mele sunt şi lucruri bune pe care le port. Îmi pare rău că le-a adus în emisiune”, a marturisit Viorel Lis.

CITEȘTE ȘI: 

El e românul botezat de Hitler! „Certificatul meu de naştere era scris cu litere de aur şi era semnat de Hitler. Mama a primit şi nişte bani atunci de la el, un fel de premiu”. Ce nume a putut să îi pună liderul nazist

Monitorul de Suceava a publicat un reportaj excepțional despre un român în vârstă de 77 de ani, care lovuiește în localitatea Voievodeasa-Sucevița, care a fost botezat de însuși Adolf Hitler, dictatorul nazist, care a ținut neapărat să devină nașul primului copil care se va naște în tabăra din Hohenschwangau, locul în care familia românului cu tată de origine germană se afla, potrivit a1.ro. Liderul nazist i-a dat, desigur, prenumele său: Adolf. Acum românul este cunoscut drept „nea Adolf din Voievodeasa”. 

„În anul 1940, familia mea a fost luată de aici, din Voivodeasa, şi dusă în Germania, pentru că aşa a făcut atunci Hitler cu toţi nemţii din Europa, i-a strâns în Germania. Tata era neamţ de origine, Mathias Stadler, mama la fel, Barbara Stadler, născută Gaschler. Când au plecat ai mei de aici aveau numai doi copii, fraţii mei mai mari, Peter şi Alfred. Au fost cantonaţi într-un gen de tabără la Hohenschwangau, localitate din apropierea graniţei germane cu Austria. Imediat ce au ajuns acolo, tata a fost luat la război. Îmi aduc aminte din cele ce mi-a povestit mama, că le-au spus, încă de când au sosit în tabără, că primul copil care se va naşte acolo va fi botezat de Hitler. În primăvara anului 1941, la 25 aprilie, m-am născut eu, chiar acolo la Schwangau (n.a. Hohenschwangau). Mama mi-a zis că am fost botezat de Hitler, de aceea am primit şi numele de Adolf, alături de Ernst, şi am aflat tot de la ea, Dumnezeu să o ierte, că certificatul meu de naştere era scris cu litere de aur şi era semnat de Hitler. Mama a primit şi nişte bani atunci de la Hitler, un fel de premiu, mai mult, acesta i-a promis că va avea grijă de mine. Nu am văzut niciodată certificatul de naştere pentru că la sfârşitul războiului, când ne-am întors acasă în România, mama l-a distrus de frica ruşilor care erau peste tot atunci, şi vă daţi seama ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi găsit documentul cu semnătura lui Hitler. Cred că ne împuşcau pe toţi…”, a povestit finul liderului nazist în reportajul realizat de jurnaliștii de la Monitorul de Suceava.

După ce a rămas câteva clipe pe gânduri, bătrânul continuă: „De teamă, atunci când mi-a făcut actele aici în ţară, mama nu a mai trecut şi prenumele Adolf, pentru că atât ar mai fi trebuit pentru noi… Însă, în actele emise în Germania la vremea de atunci, eu figurez ca Stadler Adolf Ernst, de altfel acest lucru se vede şi în documentele pe care le-am scos de la Arhivele Statului din Germania, atunci când umblam să obţin şi acte germane, ceea ce am reuşit. Am şi paşaport german, sunt şi cetăţean german, însă vă rog să mă credeţi că niciodată nu am fost tentat să mă stabilesc acolo. De ce? Pentru că aici, la Voivodeasa, este casa mea şi eu aici vreau să mor, chiar dacă doi din cei patru copii ai mei s-au stabilit acolo”.

Sursa: monitorulsv.ro