retete gustoase

Doamne ferește! Clejanii sunt în stare de șoc! Poliția i-a anunțat, în urmă cu puțin timp, despre ce s-a întâmplat!

Doamne ferește! Clejanii sunt în stare de șoc! Poliția i-a anunțat, în urmă cu puțin timp, despre ce s-a întâmplat!

Margherita de la Clejani a avut parte de o experiență teribilă atunci când a mers la magazinul de lux pe care îl deține pe Calea Victoriei și a văzut că a fost vandalizat.

Loading...

Margherita de la Clejani a avut parte de un șoc îngrozitor când a descoperit că, în weekend, magazinul de lux pe care îl deține pe Calea Victoriei a fost vandalizat.

Fiica Clejanilor a găsit geamurile inscripționate cu spray și chiar dacă Margherita a încercat să le curețe nu a putut îndepărta vopseaua.

Tânăra a fost extrem de surprinsă și a postat un clip pe Instragram în care arată daunele pe care le-a suferit și cere ajutorul următorilor săi pentru a o sfătui ce ar putea face în acest caz.

”Mă aflu pe Calea Victoriei, la laboratorul meu de creaţie vestimentară şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb oare de ce? Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată! Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat!”, le-a mărturisit fiica Clejanilor fanilor de pe Instagram.

Margherita de la Clejani îl deține în centrul Bucureștiului a fost vandalizat. Pe geamurile locației au fost pictate mai multe graffiti. După șocul avut, fiica Clejanilor a încercat să curețe geamurile însă totul a fost în zadar.

Margherita de la Clejani a fost extrem de supărată din cauza situației și susține că nu a făcut rău nimănui, ca să merite o astfel de răzbunare din partea cuiva.