Dorian Popa, momente critice! Ce i s-a întâmplat depășește orice imaginație. A fost doborât! Toate informațiile aici, ce a pățit e incredibil

Dorian Popa participă la emisiunea „Asia Express” alături de mama sa, alături de ceilalți concurenți au parte în Vietnam de aventura vieților lor. În cadrul competiției, toți concurenții au avut de înfruntat încercări grele, cu care altfel nu s-ar fi întâlnit niciodată. Totul pentru a ajunge la destinația finală. Niciunul dintre concurenți nu au avut bani, nici telefon sau alte lucruri care le-ar fi putut ușura sarcina.

Unul dintre concurenții cărora nu le-a fost ușor în cadrul competiției, a fost Dorian Popa, lui i-a fost greu să facă față provocărilor. A fost nevoit să facă autostopul de mai multe ori, alături de mama lui, în plus, au mers mult pe jos și s-a rugat de oameni să îi ajute.

La un moment dat, într-un punct critic, Dorian a fost doborât de efortul depus și a căzut, răpus de oboseală. Imaginile l-au surprins îi timp ce era întins pe jos, respirând din greu. Totuși, Dorian și mama sa au avut un avantaj: au reușit să plătească o cursă de taxi fără bani: au putut plăti o cursă cu cerceii de aur ai mamei sale care valorau 160 de lei. Din păcate, nu toți au avut același noroc. Cătălin Moroșanu și fratele său și-au dat tot interesul pentru a ajunge la destinație, însă niciun taximestrist nu voia să-i ducă mai departe.

Fiecare dintre cele șapte perechi au fost obligate să trăiască cu un euro de persoană, lucru care nu le-a permis să mănânce, sau să își plătească cazarea la vreun hotel, însă au avut noroc și au dat de familii care le-au oferit toate acestea pe gratis. Dorian Popa s-a declarat șocat de experiența din cadrul emisiunii, ba chiar a declarat: „Am fost la un pas să mănânc un cap de veveriță”.

Spre eliminare au fost trimise echipele formate din Dorian Popa cu mama sa și Daniela Crudu cu Vica Blochina, urmând ca Raluka și Ana să aleagă pe cine trebuie să elimine pe cineva iar ele au ales să îi protejeze pe Dorian Popa și mama lui, urmând ca Vica și Daniela să fie posibil să plece, însă Gina a deschis cutia neagră a concursului care putea să le trimită acasă, însă au fost salvate, potrivit click.ro.

Asia Express este show-ul care duce aventura la alt nivel.Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi, potrivit a1.ro.