Drama unei mirese: ce a pățit tânăra asta cu câteva săptămâni înainte de nuntă! Mirele i-a spus că e frumoasă. E de necrezut ce s-a întâmplat! Îi apăruseră…

Drama unei mirese: tânăra aceasta s-a îmbolnăvit grav din cauza stresului. Kandice Benford, în vârstă de 32 de ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Elliott, de 30 de ani. Aceasta a vrut ca nunta lor să fie perfectă așa că a planificat totul pentru ziua cea mare.

A avut parte și de ajutor, dar stresul a fost prea mare. Kandice Benford a observat, cu câteva saptamanai înainte de marea zi, că i-au apărut câteva pete pe piele. Inițial, a încercat să le acopere cu fond de ten și pudră.

Petele s-au dovedit a fi o boală are duce la distrugerea sau slăbirea melanocitelor, acele celule pigmentare responsabile de culoarea pielii, ceea ce duce la pierderea sau oprirea producerii pigmentului și la apariția de pete albe pe suprafața pielii.

Vitiligo nu afectează textura și celelalte calități ale pielii, ci are efect numai asupra culorii acesteia. Printre persoanele afectate de această boală a fost, conform propriilor declarații, și Michael Jackson.

Dar iubitul ei de la vremea respectivă i-a spus că e frumoasă și așa. Pentru ea nu a contat deoarece își făcuse un plan în minte și a decis să se țină de el.

În cele din urmă nunta a avut loc în ziua în care aceștia o planificaseră deja, iar acum cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată. Kandice se poate mândtri acum cu un soț care o iubește necondiționat, și care o acceptă exact așa cum este.

 

 

Sursa: ciao.ro