Dramă uriașă pentru copiii Ilenei Ciuculete! S-a întâmplat la doar un an de la moartea artistei. Acum sunt loviți din nou unde îi doare mai tare… E cutremurător

La peste un an de la trecerea în neființă a artistei, copiii Ilenei Ciuculete trec printr-o nouă tragedie. De data aceasta este vorba despre bunicul lor, bunicul vitreg, adică socrul tatălui lor. Fostul soț al Ilenei Ciuculete este distrus de această veste.

Valeriu Sfetcu, primul soţ al îndrăgitei cântăreţe, s-a recăsătorit după divorţul de aceasta cu Luciana Văduva, tot artistă de muzică populară. Tatăl Lucianei Văduva a încetat din viaţă, iar vestea a venit cu multă durere pentru soţul acesteia. Valeriu Sfetcu şi-a iubit şi şi-a apreciat socrul, iar trecerea sa în nefiinţă a fost o lovitură mare pentru el, potrivit spynews.ro.

„Astăzi am pierdut cel mai minunat tată din lume. S-a dus alături de măicuţa mea la stele. Te voi iubi mereu!”, a scris Luciana Văduva pe Facebook, după pierderea tatălui.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI:

Cornel Galeș nu mai tace: „Am ascuns secrete de familie!” A făcut în sfârșit dezvăluirile pe care le aștepta toată lumea, a recunoscut!

Cornel Galeș este sătul de acuzațiile care i se aduc în legătură cu moartea regretatei Ileana Ciuculete, așa că a decis să vină în fața tuturor, într-o emisiune TV, pentru a spune tot ce s-a întâmplat, pentru ca oamenii să își dea seama care este, de fapt, adevărul.

„Nu mă aşteptam să ajungem la tribunal. Imediat după ce s-a întâmplat evenimentul care a fost fulgerător… eu am vrut să ţin cât mai departe nişte mici adevăruri de culise, ce se întâmplă într-o familie. Acum lucrurile vor ieşi la suprafaţă, chiar şi faptul că Zânica a intentat un proces de defăimare a persoanei publice de către fiii ei. Eu am insistat să retragă acest proces. I-am spus că trebuie să apară din nou în presă. Ei m-au acuzat că eu public pe internet acele emisiuni, declaraţii pe care ei le-au făcut la alte televiziuni. Cum să fac aşa ceva?! Ce putere am eu. Problema este că în această locaţie, unde sunt mai multe vile frumoase, acelaşi agent imobiliar s-a ocupat. Familia ştia că noi avem această vilă la vânzare, că avem un proces la una din case. Eu mergeam şi am susţinut 3 ani de zile un proces. Nu trebuia să spun chestia asta, era jenant. Zânica a murit în braţele mele perfect conştientă”, a spus Cornel Galeş.

„Apariţia Vivianei nu i-a înrăit, nu cred. Dacă ar fi aşa, m-aş aştepta la altă persoană, dar mai mult de invidie, o chestie. Într-o emisiune a şi spus că îi dă telefon doamnei să spună că o s-o omor ş pe dumneaei. Această doamnă m-a salvat. (…) Nu era vorba ca eu să am grijă de mama Ilenei Ciuculete. Mi-a întors spatele. Mi-a spus: ce să fac, trăiesc cu fiul meu aici şi trebuie să mă dau după el, să aibă grijă de mine”, a mai spus Cornel Galeş, pe când, avocatul fiilor Ilenei Ciuculete a declarat:

„În tribunal noi nu ne vom vedea pentru analizele medicale. Obiectul dosarului este partajul lucrurilor. Noi am solicitat unităţii spitaliceşti actele medicale completate pe parcursul timpului în care mama clienţilor mei a fost internată. Aceştia refuză pentru că nu şi-a exprimat consimţământul expres pentru divulgarea acest lucruri către noi. Ne judecăm exclusiv pentru partajarea bunurilor şi sumelor de bani rămase în succesiunea Ilenei Ciuculete”.