Dumnezeule, așa arăta Iri în tinerețe?! Nu se uita nimeni la el, chiar dacă era bogat… Până și Monica ar fi fugit de el. Imagini jenante cu Irinel Columbeanu, tânăr, gras și cu plete!

Cum în tinerețea lui Irinel Columbeanu nu existau cluburi, Gabi Balint, fostul mare fotbalist al stelei a dezvăluit că în anii 80 mergea periodic la ceaiuri dansante alături de Irinel Columbenau: „In gasca noastra de prieteni era si Irinel Columbeanu. De regula, el era responsabilul pentru aducerea sticlelor de whisky si a cartuselor de tigari straine”, a povestit Gabi Balint. „Cand ne vedeam ascultam muzica, dansam, unii mai si beau cate-un paharel, dar totul era cu masura. Nu faceam haos”, a adăugat Balint.

Evenimentul Zilei notează un lucru foarte puțin știut: Irinel Columbeanu (56 ani) a fost recrutat de Securitate pe 15 octombrie 1980, în „baza sentimentelor patriotice”, pentru că „a dat dovadă de sinceritate” şi pentru că „are calităţi în ceea ce priveşte munca informativă”, nota ofiţerul care l-a luat în evidenţă.

De exemplu, o notă informativă din 21 octombrie 1985, semnată de Columbeanu, dezvăluie un episod petrecut în Atena – Grecia. El arată că, în perioada respectivă, a făcut o excursie, cu două maşini, în Grecia şi Turcia, împreună cu Gabriel (Puiu) Popoviciu şi cu Radu Dimofte. „În ultima zi a călătoriei, când trebuia să ne întoarcem în ţară, Radu Dimofte a refuzat să-şi încarce valiza în portbagaj, susţinând că el rămâne în Grecia”, arată Columbeanu în nota transmisă Securităţii. El continuă, arătând că niciun moment în perioada sejurului nu a bănuit intenţia lui Dimofte de a nu se întoarce în ţară, neavând vreun indiciu în acest sens. Astfel, în viziunea de atunci a lui Columbeanu, Dimofte a fost un „trădător” – informează evz.ro.

O altă notă informativă semnată de viitorul milionar capitalist o caracterizează pe creatoarea de modă Doina Levintza. Astfel, pe 23 mai 1984, Irinel Columbeanu relata despre aceasta că „a fost căsătorită cu fostul regizor de televiziune Alexandru Bocăneţ”, „că este o femeie deşteaptă” şi că alături de noul soţ, Dan Coman, dispune „de o situaţie materială bună”. În acest sens, „cu toate că nu se manifestă ostil faţă de regimul nostru, în unele cercuri intime, modul în care comentează diferite aspecte ale vieţii cotidiene de la noi duce la concluzia că cei doi nu sunt ataşaţi politicii duse de regimul nostru”, arată Irinel Columbeanu într- o altă notă transmisă Securităţii. Creatoarea de modă nu a dorit să comenteze aceste dezvăluiri, potrivit b365.ro.

Dar cum arăta Irinel Columbeanu pe când era turnător, tânăr și cu plete? Iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

Șoc total pentru polițiști! N-a mai pățit așa ceva niciodată! S-a urcat la volan pentru examenul auto și după 5 secunde a fost oprit. Polițistul a încremenit în scaun când a văzut ce face „elevul”…

Calitatea de examinator al pretendenților la un permis de conducere vine cu o responsabilitate uriașă, iar uneori mai vine și cu spaime pe măsură! Cei care au această meserie se întâlnesc cu multe situații neobișnuite, dar ceea ce i s-a întâmplat lui Craig Bazara e puțin probabil să se mai repete într-un timp atât de scurt.

Unul dintre tinerii care aspirau la un permis de conducere i-a oferit cea mai palpitantă și înfricoșătoare experiență a vieții. După ce băiatul s-a urcat perfect liniștit la volanul mașinii pe care urma să susțină proba practică a examenului, acesta a pornit și a intrat direct pe contrasens, fiind la un pas să producă un accident rutier grav, potrivit a1.ro.

În numai câteva secunde de la plecare, tânărul a fost oprit, și, bineînțeles că permisul de conducere va mai rămâne pentru el, mult timp de acum înainte, doar un vis frumos și o himeră de neatins. Întrebat care a fost motivul gestului său, cursantul a spus că nu știe ce s-a întâmplat și că nu își aduce aminte absolut nimic.

Sursa: a1.ro