Dumnezeule! Nu o mai recunoști. Așa a apărut Margherita la petrecerea de ziua mamei sale! Invitații au rămas cu gura căscată, Viorica s-a închinat?

De ziua Vioricăi de la Clejani a fost o mare petrecere, Margherita și-a sărbătorit mama cu mare fast, așa cum era și de așteptat. Petrecerea a avut loc marți și i-a reunit pe toți prietenii familiei Clejanilor, care nu sunt deloc puțini. Totul pentru ca Viorica să fie sărbătorită cum se cuvine.

Toți cei prezenți s-au simțit extrem de bine, mai ales că atmosfera a fost întreținută și de Margherita, fata talentată a Clejanilor, care a fost la un pas de a nu mai fi recunoscută de invitați.

Margherita de la Clejani şi-a schimbat aspectul cu ocazia zilei de naştere a mamei sale şi s-a decis să-și poarte părul prins și cu breton. Margherita ne-a obişnuit să o vedem cu părul pe spate şi fără breton, astfel că schimbarea făcută de ziua mamei sale i-a uimit pe toţi cei prezenţi.

Deși Margherita a arătat minunat cu schimbarea de look, aceasta a fost una majoră, așa că cei prezenți au avut motive să fie uimiți. Fiica Clejanilor a postat pe Facebook mai multe filmulețe pentru ca și fanii lor să se bucure de momentele frumoase trăite de Viorica, cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naștere. „I-am pregătit o surpriză de ziua ei. Prietenii ei dragi ne sunt alături. Are un întreg meniu bio, care nu îngraşă. Toate produsele pe care le vom consuma nu îngraşă”, a spus Ioniţă de la Clejani râzând, pe când Viorica a mărturisit: „Sunt tristă pentru că nu e Fulgy aici, e la frizer. A plecat să se tundă la ora asta! Eu sunt foarte pretenţioasă”, a spus Viorica de la Clejani.

Iată cât de diferit arată acum Margherita:

CITEȘTE ȘI: 

La 3 luni de la căsătorie a rămas însărcinată, dar la prima ecografie, doctorii au rămas șocați când s-au uitat la ecran: „Așa ceva se întâmplă o dată la 15 milioane de nașteri” Ce avea femeia în ea e unic, nici acum nu-i crede nimeni!

De fiecare dată când un copil se naște, este, desigur, un miracol, un eveniment unic pentru părinți. Totuși, există unele nașteri care sunt un pic mai unice decât altele.

Cuplul care face subiectul acestui articol a știut întotdeauna că vor să aibă o familie. Nu mult după ce s-au căsătorit, au aflat că vor fi părinți. Însă ceea ce nu-și puteau imagina niciodată era faptul că sarcina lor va fi una la un milion.

Bethani și Tim Webb din Hythe, Alberta, s-au întâlnit cu doi ani înainte să se căsătorească. Trei luni mai târziu, Bethani a rămas însărcinată, iar trei luni mai târziu, cei doi au mers la prima ecografie. Dar când medicul a văzut imaginea de pe ecran, nici ea nici viitorii părinți nu-și puteau crede ochilor. În pântecul femeii erau 4 fete identice, iar șansa ca așa ceva să se întâmple este una la 15 milioane.

Bethany mărturisește: „Nu puteam crede, eram în șoc. Sincer, am crezut că medicul glumește. Nu-mi venea să cred.” La 33 de săptămâni de sarcină, femeia a născut prin cezariană patru fete sănătoase tun: Abigail, McKayla, Grace și Emily. Ceea ce e și mai ciudat este că niciunul dintre noii părinți nu aveau cazuri de gemeni în familie, iar copiii au fost concepuți natural, nu prin fertilizare in vitro.

Nu a fost ușor pentru părinți să facă diferența între fetele identice, pentru asta au găsit o soluție creativă: le-au pictat unghiile de la picioare în culori diferite. Deși cei doi părinți spun că uneori este foarte greu, se simt incredibil de binecuvântați.