După anunțul că este insărcinată, Adelina Pestrițu face dezvăluiri de la Festivalul New York Fashion Week. „Am fost onorată să aflu că…”

Adelina Pestritu povesteste intr-un articol pe revista ei online, Eda Magazine cum a fost experienta la New York Fashion Week, acolo unde a mers weekend-ul acesta la invitatia celebrului creator de moda, Philipp Plein.

“Am venit in mod deosebit pentru prezentarea Pilipp Plein din cadrul Festivalului de Moda New York Fashion Week, dar si sa iau parte la o cina exclusivista organizata chiar in casa creatorului din New York, unde au participat nume importante din lumea modei si nu numai. Am fost onorata sa aflu ca pe acea lista de personalitati atent selectionate sunt si eu impreuna cu viitorul meu sot, Virgil.”

Adelina dezvaluie ca la cina care a avut loc in casa lui Philipp Plein a facut cunostinta cu multe persoane celebre: “Printre altii, am avut placerea sa-l cunosc si pe Johnatan Cheban, chiar prietenul de confesiuni al lui Kim Kardasian. Sunt mare fan al reality-ului difuzat pe E!Entertainment. Este un tip popular, fara fite, foarte comunicativ si prietenos. M-a incantat sa stau de vorba cu el si sa-l descopar altfel decat m-a ajutat televizorul sa o fac.”
Desi a avut doar 4 zile la dispozitie, Adelina s-a bucurat de fiecare moment si a vizitat cat mai multe obiective turistice, rooftop-uri sau strazi faimoase unde s-au filmat scene din filme, asa cum povesteste in detaliu pe revista ei online.
Adelina Pestritu – dezvaluiri de la Festivalul New York Fashion Week
Adelina Pestritu – dezvaluiri de la Festivalul New York Fashion Week
Adelina Pestritu – dezvaluiri de la Festivalul New York Fashion Week
Adelina Pestritu – dezvaluiri de la Festivalul New York Fashion Week
Adelina Pestritu – dezvaluiri de la Festivalul New York Fashion Week
Adelina Pestritu – dezvaluiri de la Festivalul New York Fashion Week
Adelina Pestritu – dezvaluiri de la Festivalul New York Fashion Week
Citește și:

Cât câştigă Adelina Pestriţu de când a plecat de la TV! De aici îşi permite viaţa luxoasă pe care o duce, nimeni nu bănuia ce face. Suma pe lună e uriașă!

 

Despre Adelina Pestrițu știm cu toți că este extrem de frumoasă, nu iese din casă nearanjată, și a devenit un adevărat exemplu pentru multe fete. Dar ce face Adelina de când s-a lăsat de televiziune? Se pare că s-a axat pe domeniul online și câștigă foarte bine.

Astfel că, deși a abandonat televiziunea, trăiește pe același picior mare pentru că are un succes incredibil în mediul online, vedeta primește sute de mii de aprecieri la fiecare postare, iar asta îi rotunjește conturile cu sume mari.

„Am o carieră frumoasă şi pe Internet, pe care mi-am dezvoltat-o în urmă cu ceva ani şi am fost o norocasă din punctul ăsta de vedere pentru că a luat aşa amploare Internetul şi este în plină dezvoltare”, a declarat Adelina Pestriţu, în urmă cu câteva luni, la „Răi da’ Buni”.

„Bucuria mea cea mai mare este că am atras brandurile pe care le admiram încă de atunci când nu existam nici în televiziune şi nici în mediul online. Pe lângă asta, una dintre satisfacţiile mele cele mai de preţ este că numarul urmăritorilor activităţii mele îmi arată că ei au încredere în ceea ce le ofer”, a mărturisit Adelina Pestriţu pentru perfecte.ro.

Însă munca vedetei nu e ceva atât de simplu pe cât ar părea: „Dezvoltarea asta în spaţiul virtual nu e chiar atât de simplă. Nu constă doar în nişte selfie-uri sau doar în nişte a face live-uri pe Facebook. Pe lângă tratamentele de înfrumuseţare, pentră că şi astea fac parte din conduita ta personală, trebuie să ai foarte mare grijă de tine. Dacă vinzi imagine, trebuie să ai foarte mare grijă de imaginea ta”, i-a mai spus Adelina lui Mihai Morar în emisiune.

Din sumele câştigate, Adelina a afirmat că se întreţine singură, mai mult îşi ajută şi familia. Şi dacă ar fi să facem un calcul, bruneta ajunge să încaseze lunar aproape 10 mii de euro din contractele de imagine şi din accesările online, potrivit spynews.ro.

„Banii pe care îi câştig nu sunt doar pentru mine, întotdeauna m-am gândit la cei nevoiaşi, dar nu îmi place să defilez cu asta. Sunt nişte venituri care îmi asigură un trai normal şi sunt foarte fericită cu treaba asta”, a declarat frumoasa brunetă, potrivit aceeași surse.

Ce înseamnă mai exact o carieră în mediul online? Bruneta și-a făcut o carieră pe internet, unde promovează branduri și produse pe paginile ei de pe conturile de socializare. Cum numărul celor care o urmăresc și îi ascultă sfaturile nu este deloc mic, înseamnă că Adelina face ce trebuie și oamenii au încredere în sfaturile și propunerile sale.