După ce a slăbit enorm, Ozana Barabancea ne-a surprins azi din nou! A renunțat la părul negru pentru o culoare foarte ciudată! Mulți nu știu ce să creadă! Ce i-o fi venit, chiar așa? Avem pozele

Ozana Barabancea îți surprinde din nou fanii! După ce a slăbit enorm în ultimele două luni, ajungând la o siluetă de invidiat, vedeta pare că vrea tot mai multe schimbări, așa că și-a schimbat și look-ul.

Așa se face că Ozana a decis să renunțe la părul negru cu care era toată lumea obișnuită, pentru a purta o perucă blondă-cenușie care o arată schimbată total. De fapt, faptul că poartă o perucă este doar o presupunere a publicului.

După ce a pus imaginile pe Facebook, oamenii au reacționat imediat în mod pozitiv:

,,O familie foarte frumoasă!!! Să aveți parte numai de dragoste si iubire!! / Ozana, te iubesc pentru ceea ce ești! / Sunteți superbă! / Ce bine îți vine peruca! / Frumoși toți! / Frumoasă! / Foarte bine vă prinde! / Tânără și frumoasă”.

Vedeta a mers la teatru alături de familie, a purtat o rochie care avea aceeași nuanță cu părul, iar de la gâtulei nu au lipsit mărgelele de culoare mov, elegantă mereu, așa cum ne-a obișnuit.

Iată imaginile cu schimbarea de look:

Sursa: spynews.ro