După ce au fost anunțate cu surle și trâmbițe pentru o nouă emisiune de aventură, Nicoleta și Iuliana Luciu au decis că nu vor mai apărea. Iată care este motivul și care este perechea ce le va înlocui pe cele mai sexy surori din showbiz…

Întoarcerea în televiziune a celor mai sexy surori din showbiz-ul românesc se amână. După ce au fost anunțate cu surle și tobe pentru emisiunea de aventură de la Antena 1, Nicoleta și Iuliana Luciu au fost nevoite să se retragă, ”din motive independente de voința lor”.

Nicoleta și Iuliana Luciu, prima echipă de vedete confirmată în experiența Asia Express, au fost nevoite să se retragă. Dacă pentru Iuliana, o lună departe de casă ar fi însemnat doar o aventură minunată, Nicoleta Luciu ar fi avut de ce să stea cu griji, la mii de kilometri distanță de cei patru copii ai ei.

În locul celor două surori vor intra în cursa show-ului de aventură Raluka și Ana Baniciu.

Pentru Raluka și Ana, Asia Express este o provocare din care vor să ,,își afle limitele”, fiind convinse că această experiență le va pune față în față cu situații imprevizibile și unice. Mai mult decât atât, cele două declară că aventura la care s-au înscris este doar o altă modalitate de a lega și mai mult prietenia dintre ele. Perechea fetelor este unită de pasiunea pentru muzică.

Raluka și Ana sunt firi sportive, curajoase și consideră că acesta este principalul lor atu în fața competiției: ,,Facem sport de foarte mult timp și suntem bătăioase, cred că vom reuși să ajungem unde vrem.”, afirmă cele două. Ana consideră că are coechipierul perfect și nu își pune prea multe semne de întrebare: ,,Ne completăm foarte bine, iar această alăturare este de bun augur”.

În ceea ce privește fobiile, Raluka și Ana au fost rezervate în declarații: ,,nu vrem să vă dăm de gândit!”, spun concurentele cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, recunosc că nu s-ar simți confortabil în prezența șobolanilor, gândacilor sau a tarantulelor și vor încerca cu orice preț să evite ciudățeniile culinare: ,,Chiar nu vreau să mănânc sau să beau lucruri neobișnuite!”, a declarat Raluka.

Nici limita de un dolar pe zi nu le îngrijorează pe cele două, convinse fiind că se vor adapta în funcție de circumstanțe: ,,Nu e ca și cum am crescut toată viața cu bani. Putem să le cântăm oamenilor și să facem bani din muzică. Sau putem să spălăm vase. Oricum, eu zic că o să ne descurcăm.”. Vor să se distreze, dar și să câștige, de aceea vor pleca la drum cu o strategie comună, ce le-ar putea ajuta în cursa imprevizibilă a celei mai solicitante emisiuni.

În reality show-ul Asia Express, șapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5.000 km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

 

 

 

Sursa: click.ro