E de trei ani pe patul de spital! Mama Ioanei Condea, tânăra băgată în comă de un interlop, anunț cutremurător de ziua fetei: „Dumnezeu să…”

În 2014, cazul Ioanei Condea a șocat întreaga Românie. Atunci cazul ei a fost extrem de mediatizat: fata plecase crezând că va lucra ca menajeră în Germania, însă acolo a fost obligată să se prostitueze. Bărbatul care o forța să își vândă trupul a bătut-o până când a băgat-o în comă. Dar tragedia nu se termină aici: Ioana are și un copilaș care este în România, în grija mamei tinerei, Grațiela Clonda.

Pe data de 7 ianuarie, de Sfântul Ion, mama fetei a stransmis un mesaj pe cât de emoționant, pe atât de dureros, pe Facebook: „Mami, tati şi băiatul tău îţi dorim din tot sufletul multă sănătate şi la mulţi ani, îngerul nostru! Dumnezeu să aibă grijă de tine şi să vii cât mai repede acasă! Te iubesc enorm, păpuşa mea”, a scris Graţiela Condea, pe pagina sa de Facebook. Zeci de oameni i-au transmis mesaje de încurajare la postarea făcută de Graţiela Condea.

Ioana s-a trezit din comă abia în 2016, dar și acum este internată într-un spital din Germania. Deoarece mama ei nu are suficienți bani pentru a o vizita des, tot ce îi rămâne femeii este să îi strângă fotografiile la piept și să se roage ca fiica sa să își revină complet. În prezent Ioana nu poate vorbi și comunică doar clipind. Robert Tănase, bărbatul care a adus-o în această stare, a primit opt ani de închisoare cu executare.