E obeză! La 15 ani are 172 de kilograme, și nu se poate opri din mâncat, caută și în gunoaie! Toată lumea își bătea joc de ea, dar când au văzut ce a făcut, au început să țipe. A ajuns la știri

Când era mică, Anna Hankins a fost diagnosticată cu Sindromul Prader-Willi. În prezent, Anna este atât de obeză încât are nevoie de oxigen artificial pentru a putea respira, și nu se mai poate îmbrăca singură. În ciuda faptului că mănâncă doar 900 de calorii pe zi, foarte puțin în comparație cu orice alt copil de vârsta ei, Anna nu poate pierde în greutate. Boala de care suferă o face să îi fie atât de foame încât a căutat mâncare până și în coșurile de gunoi!

La naștere, Anna era sub greutate, însă la vârsta de doi ani a dezvoltat un apetit uriaș, care i-a făcut pe părinții ei să încuie frigiderul, fiindcă fata fura mâncare. Deși consumă foarte puține calorii pe zi, Anna nu slăbește fiindcă organismul ei nu poate asimila corect mâncarea. În plus, trebuie să suporte batjocura continuă a oamenilor care nu înțeleg prin ce trece, și îi este foame tot timpul.

Ei bine, această fată de 15 ani, care la o vârstă atât de fragedă a trecut deja prin atâtea greutăți, a participat la un concurs de frumusețe care celebrează fetele și femeile cu dizabilități, și a câștigat, lucru care a făcut minuni pentru încrederea de sine a fetei. În plus, știrea a făcut înconjurul lumii, iar astfel, din ce în ce mai mulți oameni au aflat despre existența acestei boli înfiorătoare. Iată mai multe imagini cu această adolescentă specială, care, la numai 15 ani a schimbat deja lumea, în felul ei:


CITEȘTE ȘI:

Știrea tristă a zilei! Anamaria Prodan primește o nouă lovitură. Medicii au făcut anunțul în urmă cu puțin timp despre Ionela Prodan. O, Doamne, asta mai lipsea!

După ce zvonurile alarmante despre starea de sănătate a Ionelei Prodan a stârnit panica în rândul publicului, iar fiica sa, Anamaria Prodan, a confirmat că artista este internată în spital, au apărut noi informații despre starea cântăreței. Deși se zvonește că aceasta ar avea probleme la pancreas, adevărul este cu totul altul.

„Anamaria merge sa o vada in fiecare zi si e optimista ca mama ei isi va reveni. Are aceeasi problema de sanatate pentru care a fost internata si in ianuarie, infectia de la nivelul valvei (n.r. inimii) a revenit. E foarte bine ca se afla la spital, pentru ca urmeaza un tratament precis, iar medicii o pot supraveghea in fiecare clipa. Ana are multe treburi si nu poate sta cu ea acasa, non-stop, deci e mult mai bine ca se afla in spital si ca se bucura de toata atentia. Ar fi exclus ca Ionela Prodan sa fie externata si sa stea singura.”, a declarat o sursă apropiată familiei, pentru VIVA!

Invitați într-o emisiune TV, Marian Golea și Hanibal Dumitrașcu au vorbit despre starea artistei. „Spuneam în 30-31 ianuarie că va urma o perioadă nu prea fericită, pentru sănătate,” a declarat astrologul Marian Golea. „Când ești înconjurată de dragoste, e pansamentul care vindecă cel mai mari afecțiuni și boli,” a spus, la rândul lui, psihologul Hanibal Dumitrașcu.

„Doamna Ionela Prodan a avut o problemă la valvă, a fost o infecție. Această valvă s-a defectat, iar un cheag de sânge a plecat dinspre cap și s-a produs un anevrism, dar nu a cauzat atâtea probleme încât să n-o vezi lucidă, clară,” dezvăluise Cristi Brancu în cadrul emisiunii sale.

VĂ AMINTIM CĂ:

Ionela Prodan s-a internat recent la Spitalul Elias din Capitală, în urma unor probleme de sănătate care au început la sfârșitul lunii ianuarie a acesti an. În ultima perioadă, cântăreața a slăbit foarte mult, a urmat mai multe tratamente, iar noua ei înfățișare a surprins pe mulți, mai ales după ce a început să poarte peruci.

În ciuda acestor lucruri, mama Anamariei Prodan refuză să vorbească despre boala care o macină, și rămâne mereu cu zâmbetul pe buze. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile când fiica sa a dus-o pe cântăreață la salon, iar acolo aceasta a apărut nemachiată și fără perucă.

Un alt indiciu care ne spune că situația este gravă este faptul că Anamaria Prodan a decis să caute ajutor pe cale spirituală și a mers la mormântul Părintelui Arsenie Boca pentru a se ruga pentru mama ei și a căuta liniște sufletească. Anamaria Prodan a publicat un filmuleț pe contul de Instagram în care apar imagini cu locașul sfânt de la Mănăstirea Prislop, iar fanii au postat numeroase mesaje de susținere, potrivit spynews.ro.

„Un loc care-ți oferă pace și liniște interioară ,bravo că ai reușit să ajungi acolo! / Doamne ajută! Cu siguranță rugăciunile ajung unde trebuie, pentru că Părintele Arsenie face minuni❤ Este Raiul pe pământ / Un loc cu o mare incărcătură spirituală, un loc sfânt, Dumnezeu să-ți asculte ruga om minunat „, au fost câteva dintre comentarii.