E oficial! Aşteptarea a luat sfârşit! Simona Gherghe a spus pe ce dată o să se înoarcă la serviciu! E mai devreme decât se așteptau fanii ei! „O să îmi fie foarte dor de Ana…”

Aşteptarea a luat sfârşit pentru toţi cei care o îndrăgesc pe Simona Gherghe şi au urmărit-o mereu la TV. Vedeta, care a fost în concediu de maternitate, a spus data în care se va întoarce la „Acces Direct”.

„Eu zic că sunt pregătită, dar o să îmi fie foarte dor de Ana. Am stat aproape şapte luni lipite aşa, o să fie greu. Nu are nicio legătură concediul postnatal cu ce vedeam eu înainte. 2017 a fost cel mai frumos an al meu. (…) O să merg la schi pentru că anul trecut eram însărcinată şi nu am putut să schiez. Pe la 3 ani jumate o să o duc pe Ana la schi. Eu sunt nebună, aş vrea să o pun mai devreme, dar nu, o las în ritmul ei. Dacă nu am reuşit să îl conving pe tac-su, pe ea sigur o pun pe schiuri. De sărbători rămânem în Bucureşti. Probabil că în următoarea vacanţă o să mergem şi cu ea pe undeva. Ne vedem pe 8 ianuarie, sper să avem un sezon bun!”, a declarat Simona Gherghe, la Xtra Night Show.

 

Înlocuitoarea sa, Mirela Boureanu Vaida a făcut la rândul său declarații despre viitorul emisiunii. Vestea incredibilă făcută de Mirela Vaida. Prezentatoarea TV a anunțat că pleacă de la „Acces Direct” de curând, atunci când concediul Simonei va lua sfârșit.

Emisiunea „Acces Direct” este prezentată de Mirela Vaida de când Simona Gherghe a născut, dar în cadrul ediției din 16 noiembrie, Vaida a mărturisit că urmează să plece foarte curând de la emisiune.

Prezentatoara a făcut anunțul în direct, la Antena 1 și nu le-a ascuns telespectatorilor niciun secret:

Acest lucru se va întâmpla peste aproximativ o lună, când Simona Gherghe va reveni din concediul de maternitate.

„Credeţi-mă cu toată sinceritatea de care pot da dovadă. Mi-aş fi dori să cred că pot fi făcături astfel de subiecte. Din păcate, ele există în realitate. Eu care am venit la emisiunea asta de ceva timp şi care plec într-o lună nu am de ce să vă mint”, a spus Mirela Vaida.

În schimb, ea se va întoarce la emisiunea care a consacrat-o de la bun început. „Mireasa” va reveni la TV!

Emisiunea matrimoniala prezentata in trecut de Mirela Boureanu Vaida, Gabriela Cristea, Andreea Mantea si Paula Chirila, va reveni pe post.

In urma insistentelor telespectatorilor, emisiunea urmeaza sa revina pe post din luna februarie. Echipa a semnat deja contractul, iar printre cei care vor lucra la noul proiect se numara Raymond si Constantina, fosti concurenti in sezonul 3.

Surse din cadrul televiziunii sustin ca prezentatoare va fi chiar Mirela Boureanu Vaida.