E știrea momentului în showbiz! Gina Pistol însărcinată cu Smiley?! Da, chiar ea a mărturisit, s-a dat de gol? Întrebată despre sarcină, răspunsul ei a uimit pe toată lumea

Toată lumea cunoaște faptul că Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de amor cu artistul Smiley, ea este una dintre cele mai frumoase românce, el este unul dintre cei mai populari soliști din țară, s-ar zice că alcătuiesc o pereche perfectă și că totul le merge din plin.

Tocmai fiindcă viața ei este exact așa cum și-a dorit-o întotdeauna, prezentatoarea a trecut peste momentele mai dificile din trecutul ei, mai ales peste fostele iubiri. Un exemplu perfect în această privință este acela când a fost întrebată referitor la faptul că fostul ei iubit va deveni tată, asta pentru că au împărțit trei ani din viață.

Însă Gina Pistol are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său partener despre care spune că i-a dat chiar şi un mesaj în care l-a felicitat.

„Mă bucur pentru ei și chiar i-am scris un mesaj și l-am felicitat. Am împărțit trei ani cu omul respectiv. Sunt doi oameni care se potrivesc, s-au găsit unul pe altul și sincer mă bucur pentru ei. Mi-a raspuns la mesaj, mi-a mulțumit. Jur pe roșu, chiar mă bucur. Eu în momentul asta sunt foarte ok cu ce am. De ce să nu mă bucur și pentru alt om cu ce are”, a spus Gina Pistol despre fostul iubit.

Surprinzătoare a fost reacția Ginei atunci când a fost întrebată dacă crede că și fostul iubit i-ar da un mesaj pentru a o felicita dacă ar rămâne însărcinată. Modul în care a răspuns, însă, i-a pus pe fanii săi pe gânduri. Gina Pistol a răspuns foarte lejer şi surprinzător despre sarcină, lăsând să se înţeleagă că deja se gândeşte să devină mamă.

Iată declarația ei: „Cred că da, și el mi-ar da mesaj să mă felicite. Nimic nu este întâmplător în viață și ne este dat să trăim anumite momente în anumite etape ale vieții. Pentru mine, poate până acum nu era pregatită sau nu era omul potrivit și le-a rânduit el așa cum trebuie”, a precizat Gina Pistol.

Iubita lui Smiley a mai precizat că este conștientă de calitățile sale și că s-a săturat să fie compătimită de oameni: „M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: „Săraca de Gina”. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (…) O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu. Nu am înşelat niciodată, deoarece nu ştiu să mint”, a susţinut vedeta.

Sursa: spynews.ro