E uimitor ce a reusit fata asta in doar doua saptamani: si-a albit dintii dupa ce a facut gargara in fiecare dimineata cu acest lichid! Uite ce este in sticla:

Cu totii ne dorim sa avem dinti albi, impecabili insa, din nefericire, multi dintre noi nu prea reusesc sa ii pastreze intr-o stare foarte buna.

Cu toate acestea, evita sa dai bani pe solutii scumpe de albire, sau pe fel de fel de paste care promit un efect vizibil dupa un anumit numar de spalari.

Poti apela la un truc simplu si eficient, realizat din ingrediente naturale, pe care probabil ca le ai deja in bucatarie in acest moment. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti otetul de mere pentru albirea dintilor.

In fiecare dimineata dilueaza o jumatate de lingurita de otet intr-o cana de apa si fa gargara cu acest amestec timp de 30 de secunde – 1 minut. Ulterior clateste cu apa si spala-te pe dinti, asa cum o faci in mod normal. Dupa doua saptamani vei observa deja efectele.

Pentru o altă metodă de albire trebuie doar să folosiţi aceste ingrediente pe care toata lumea le are in casă:
8 lingurite de bicarbonat de sodiu
8 lingurite de ulei de nucă de cocos virgin
Se amestecă bine, se pune amestecul pe periuţa de dinţi şi perie dintii foarte bine și încet. Atât! Foarte uşor nu-i aşa? Dar foarte eficient.