E ultima fiță! Inelul de logodnă nu mai e la modă. Ce-și fac tinerii pe degetul inelar după căsătorie e dureros! Nu, nu e un tatuaj, e mult mai rău… Tu te-ai mutila așa? FOTO

Pe când în țara noastră tinerele încă mai visează la un inel perfect, de preferabil cu diamant, prin alte locuri ale lumii, tinerii îndrăgostiți au descoperit deja o nouă metodă creativă, ce-i drept, dar dureroasă, de a-și jura iubire veșnică…

Epoca tatuajelor pe inelar a trecut de mult! Mai nou cuplurile își sărbătoresc logodnele cu piercinguri pe degetele inelare, astfel încât piatra care ar fi trebuit să stea pe un inel de aur sau platină este agățată în piele cu ajutorul specialiștilor de la saloanele de specialitate.

Moda aceasta ciudată și rezonabil de dureroasă, câștigă tot mai mulți adepți, asta pe când America este deja topită după tendința aceasta bizară, însă, să recunoaștem, cu totul și cu totul originală!

Iată cum arată, tu ți-ai face așa ceva?

CITEȘTE ȘI:

Erau fericiți când s-au născut gemenii, dar doctorul a venit la ei și le-a zis: „Din păcate, s-a întâmplat. Îmi pare rău, dar…” Au intrat în panică dar nu se așteptau la așa ceva: se întâmplă o dată la un milion

Când Matt și jodi Parry au auzit din gura unui medic cuvintele „Îmi pare rău…”, în urmă cu șase ani, inima le-a sărit din piept. Era a doua oară când treceau prin experiența nașterii, și erau entuziasmați. Aveau deja un fiu sănătos și se pregăteau să mai facă loc în familia lor pentru alți doi îngerași, pentru că aveau gemeni.

Totuși, fericirea lor a devenit rapid anxietate imediat după naștere. Un medic i-a chemat într-o cameră și le-a schimbat viețile: cele două micuțe născute prematur, Abigail și Isobel fuseseră diagnosticate cu Sindromul Down. Mama fetelor a povestit că nu diagnosticul a speriat-o cel mai mult, ci modul în care l-a rostit medicul, de parcă ar fi fost o pedeapsă pe viață.

Statistic vorbind, Abigail și Isobel sunt copii foarte rari, șansele ca cineva să nască gemeni care să aibă amândoi Sindromul Down sunt una la un milion. În plus, fetele aveau și alte probleme de sănătate: Abigail nu auzea cu o ureche, pe când Isobel avea o gaură în inimă.

Nimeni nu i-a informat pe părinți ce trebuiau să facă mai departe, erau speriați și au făcut muncă de cercetare pe cont propriu. Însă acum, la șase ani de la nașterea gemenelor, mama lor declară: „Astăzi nu mai înțeleg pentru ce îi părea rău doctorului, atunci când ne-a anunțat diagnosticul. Și cred că dacă l-aș întâlni din nou i-aș zice că nu trebuie să îi pară rău, nu le-am schimba pe fetele noastre pentru niciun alt copil din lume!”