E vestea tristă a serii! Avocatul Daniel Ionașcu, implicat într-un grav accident de circulație. Medicii acționează de urgență pentru a-i salva viața. Avem ultimele informații

Avocatul Daniel Ionașcu a suferit un grav accident de mașină în cursul zilei de astăzi. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde, în cursul dimineții, a fost operat de urgență.

Daniel Ionașcu a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un accident grav de circulație în urma căruia are mai multe leziuni la nivelul capului, dar și o ruptură de antebraț. Accidentul s-a petrecut pe Autostrada A1, la km 32. Din primele informații, mașina a fost distrusă în totalitate, potrivit spynews.ro.

Revenim cu mai multe informații în vreme ce acestea vor exista.

Daniel Ionașcu este considerat avocatul vedetelor și este prezent aproape zilnic „pe sticlă”. Este de loc din Telciu, iar în urmă cu ceva vreme a afirmat într-un interviu că este strănepotul marelui poet George Coșbuc. Mâna dreaptă a regretatei Paulei Iacob, Ionaşcu este avocatul lui Gigi Becali, dar şi al altor oameni importanţi, fiind unul dintre cei mai apreciaţi din breaslă, potrivit răsunetul.ro. Unii telespectatori se întreabă cum de reușește să vorbească asemenea unui preot, ei bine, se pare că Ionașcu a susținut un doctorat în teologie cu ÎPS Laurențiu.

CITEȘTE ȘI:

Scandal incredibil, este vorba despre Andrei Gheorghe! A spus-o chiar el direct, în urmă cu puțin timp: „Acum vreo trei săptămâni am…”

Este doliu în lumea jurnalistică din România, Andrei Gheorghe a murit pe data de 19 martie. Acesta a fost descoperit în propria baie. Unul dintre motivele pentru care jurnalistul era atât de iubit de către români era acela că Andrei Gheorghe nu știa să se cenzureze și spunea aproape mereu adevărurile cele mai tăioase în mod direct, fără ocolișuri! Pentru acest lucru a fost mereu respectat și apreciat. În ultima controversă în care a fost implicat, a fost vorba despre același lucru: lipsa lui de autocenzură.

„Acuma vreo trei săptămîni am acceptat invitația domnului Alexandru Rusu la o emisiune moderată de acesta între orele 23 și 02. Reacția imbecilă ne devoalează primitivismul instituției. Limbajul de asemenea. Citatul trunchiat și neinteligibil este o parte dintr-o discuție în care tradiției, cu a sa întoarcere către trecut, îi opuneam progresul ca unica alternativă viabilă, altfel am continua să trăim in peșteri. Fățărnicie și lecții de profesionalism este ceea ce primim de la Radio România. Adică niște ratați în meserie, slugi sordide și suflete istovite care își terfelesc ascultătorii, lupta ferm pentru dreptate). Cât despre cuvintele de nedescris nu le-am prea identificat în text. Scuze domnului Rusu și domnului Preda și regrete că trebuie sa lucreze cu așa niște cretini. (…) Emisiuni care să spună ceva? Spălarea de cadavre. Umor? Glume cu uac, uac, uac. Informații? Mai bine efemeride.ro. Cea mai nereformată, mai îmbătrânită in rele și mai toxică gașca din romania lucrează la stat, la radio, la TVR și la Agerpres. Specialist în media cu tulnice”, a fost mesajul lui Andrei Gheorghe la respectiva perioadă.

Printre colegii care l-au iubit, se numără și Florin Călinescu, care, îndurerat, a reacționat imediat la aflarea veștii. Iată declarația lui: „E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta”, a declarat Florin Călinescu, la Antena3.

Potrivit unor surse, Andrei Gheorghe ar fi fost mort de aproximativ 12 ore. Cauza morţii ar fi stop cardio-respirator. Medicii legişti vor descoperi ce a dus cu adevărat la trecerea în nefiinţă a cunoscutului om de radio şi televiziune. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă, potrivit spynews.ro.

Dumnezeu să-l odihnească!