Ea e cea mai sexy fiică de interlop! Cum arată fata lui Sile Cămătaru, poartă coroană de prințesă și diamante grele! Până și Botezatu a plâns după ea! Galerie foto incredibilă

În septembrie 2017 a avut loc un mare eveniment în București, una dintre fiicele lui Sile Cămătaru se logodea, iar socrul mic a dat o petrecere despre care încă se mai vorbește. Petrecerea uriașă a avut loc într-un restaurant de fițe din Capitală, iar fata omului de afaceri a mărturisit că s-a simțit ca o adevărată prințesă: „Sunt ca o prinţesă. Nunta va urma peste câţiva ani. Vreau să fiu pregătită să port rochia de mireasă. Încă nu sunt. Vreau să fiu prinţesă în adevăratul sens al cuvântului”.

Din punct de vedere vestimentar, evenimentul a fost marcat cum se cuvine: Rebecca a purtat o rochie incredibilă de la una dintre cele mai mari case de modă, încrustată cu sute de cristale, și care a valorat cu siguranță o avere. La rochie, fata a asortat o coroană strălucitoare, demnă de o adevărată prințesă, un colier la fel de strălucitor, dar și o pereche de cercei lungi, cu diamante.

Au fost și invitați de seamă, printre care și Codin Maticiuc, Sorin Copilul de aur sau Sorinel Puştiu’. „Lumea care se află aici a venit datorită caracterului nostru, lume care ne iubeşte. Vrem să se distreze lumea, atât şi nimic mai mult”, a afirmat tatăl fetei. Sile Cămătaru i-a făcut o declaraţie măgulitoare logodnicului fiicei sale. „E unul dintre ginerii mei preferaţi”, a spus afaceristul, completat de soţia sa, Mirela: „Noi ţinem la ei ca la băieţii noştri. Şi la nurori, şi la gineri. Sunt tot copiii noştri”.

Iată imagini de la petrecerea de logodnă, dar și imagini cu Rebecca, fiica mijlocie a lui Sile Cămătaru:

CITEȘTE ȘI: 

Femeia asta însărcinată a plâns 12 ore de durere și panică, doctorii nu înțelegeau de ce bebelușul nu mai iese odată din burtă! Când s-a născut și l-au văzut, au rămas muți! Uite cum arată copilul

Când micuțul Lennox Moles s-a născut prematur, la 25 de săptămâni, doctorii au decis să îl pună în incubator, într-o pungă, pentru a-i recrea mediul din pântecele matern, ajutându-l astfel să se dezvolte. Doar în acest fel micuțul a reușit să ia în greutate 800 de grame și a putut merge acasă cu părinții și frații lui.

Lennox Moles este un adevărat luptător din prima clipă a vieţii lui. Bebeluşul s-a grăbit să vină pe lume, aşa că mama lui a ajuns la spital în săptămâna 25 de sarcină şi i-a dat naştere. Micuțul a stat 111 zile în acel incubator înainte de a fi externat, nu putea respira singur și avea nevoie și de transfuzii de sânge. Când a venit pe lume, nou-născutul avea 800 de grame, pe când acum a ajuns la greutatea de 3,5 kg, potrivit dailymail.co.uk.

Părinţii au mers marţi şi l-au luat pe Lennox acasă şi l-au prezentat fraţilor lui.

„Cea mai frumosă zi din toată viaţa. Îl ducem pe Lenn acasă!”, le-a spus Lilly Munro, soţia jucătorului de fotbal australian Brodie Moles, potrivit aceleiași surse. Iată cum arăta copilul la scurt timp după naștere, dar și la externare: