Ea e femeia cu cele mai lungi picioare! Imagini interzise cardiacilor cu ea într-un costum de baie minuscul! Galerie foto

Femeia cu cele mai lungi picioare! Imagini interzise cardiacilor cu tânăra care uimeşte o lume întreaga. La 22 de ani are o înălţime de 1.95 metri şi lungimea picioarelor este de 129.5 centimetri! Povestea ei este de-a dreptul uluitoare.

Chase Kennedy a transformat un factor de stres, înălţimea exagerată, într-un mijloc de a deveni cunoscută. Născută în SUA, tânăra a avut întotdeauna probleme din cauza aspectului său fizic. „Când eram copil, îmi doream să fiu mai mică de înălţime pentru a mă integra în grup… Este neplăcut să ieşi mereu în evidenţă! Mă strigau girafa”, povesteşte Chase.

Cu timpul, însă, a învăţat să îşi accepte fizicul şi, mai mult, să înceapă să transforme slăbiciunea în atuu. Astfel, la liceu a devenit o mică vedetă, fiind aleasă în echipele de baschet, volei şi handbal. „Am crescut şi din punct de vedere mental, iar acum mă bucur că sunt cine sunt”, susţine femeia cu cele mai lungi picioare.

Înzestrată şi cu un chip frumos, Chase s-a orientat şi spre domeniul modellingului. Cu toate că au existat şi câteva case care au refuzat-o tocmai pentru că era prea înaltă, ea nu a renunţat, iar acum are contracte cu mai multe branduri celebre. Cel mai greu din punct de vedere vestimentar îi este să aleagă costumele de baie, dar rezultatul este unul spectaculos.

Tânăra cu picioare lungi din San Luis Obispo a fost poreclită „Girafa” în şcoală, dar picioarele au ajutat-o să exceleze la sport. Ea speră să o detroneze pe Holly Burt, care deţine recordul oficial pentru cele mai lungi picioare din SUA, cu o lungime de 125,73 cm.

„Sunt mândră de picioarele mele – nu aş vrea altceva”, a declarat aceasta. „Cred că deţin recordul pentru cele mai lungi picioare din SUA şi îmi place să fiu atât de înaltă. Eu am picioarele mai lungi decât ale lui Holly”, a declarat Chase.

Chase are acum un prieten cu o înălţime de 1,93 m şi recunoaşte că în trecut i-a fost greu să-şi găsească un partener pe măsură. „Simt că bărbaţii sunt intimidaţi de înălţimea mea şi îmi este greu să găsesc pe cineva la fel de înalt”, a spus tânăra. „Pentru mine nu contează atât de mult înălţime, cât timp nu sunt mai scunzi de 1,85 m.

Pe de altă parte, Chase susţine că mai multe agenţii de modelling au refuzat-o din cauza înălţimii ei. În adolescenţă, Chase a fost „vânată” de numeroase agenţii de modelling, dar pe măsură ce a crescut, ofertele au devenit tot mai puţine.

 

 

Iată aici imaginile: