Ea e regina africană care șochează cu posteriorul de 2 metri! Unii cred că e un monstru, ea zice că e 100% naturală și nu vrea diete! Dar stai să vezi cum poate să arate de la brâu în sus…

Eudoxie Yao este originară din Abidjan și face furori pe rețelele sociale cu formele ei complet neobișnuite, mai ales cu posteriorul de 1,52 m. Deși unii ar spune că este supraponderală, sau chiar deformată, ea este foarte mândră de silueta ei și spune că nu are de gând să țină nicio dietă pentru a-și reduce dimensiunile. Cunoscută de internauți drept „Regina Eudoxie”, femeia e mândră de felul în care arată, scrie ciao.ro.

„Oamenii sunt șocați când mă văd. Îmi place să mă laud cu ce am și cred despre mine că sunt ultra sexy. Întotdeauna am fost așa. Surorile mele mai mari au fundurile și mai mari decât al meu. Întotdeauna am fost naturală. Am încercat să scap de grăsimea de pe brațe, dar totul e 100% natural. Nu țin niciun regim, mănânc tot ce vreau. Nu am avut nicio operație niciodată în viață. În mod normal oamenii care arătă ca mine s-ar acoperi din cap până în picioare. Eu nu vreau să fac asta. Îmi place să-mi arat formele și asta șochează. Așa am devenit cunoscută”, a declarat Kim Kardashian de Africa, potrivit b1.ro.

Iată mai multe imagini cu acest adevărat fenomen natural:

CITEȘTE ȘI:

Sile Cămătaru, bunic în închisoare! Fiica interlopului a născut o fetiță sănătoasă. E de necrezut ce nume au putut să-i pună și cum arată camera micuței! Lux, nu glumă… Uite ce are pe perne

La începutul acestei săptămâni, interlopul Sile Cămătaru a devenit bunic în închisoare, după ce fiica sa, Nicoleta, a născut o fetiță sănătoasă pe care au botezat-o Nicole Giulia. Se pare că micuța este deja crescută în puf, părinții i-au amenajat un pat personalizat, cu perne pe care sunt imprimate coroana de regină, alături de numele ei!

„Bine ai venit acasă, puişorul meu frumos. Te iubim mult”, a postat Rebecca, sora Nicoletei, bucuroasă că a devenit mătușă. „Sa va trăiască, sa fie sănătoasă prinţesa”, au transmis prietenii apropiați ai familiei interlopului.

Sile Cămătaru este închis de trei luni după ce a fost condamnat la 5 ani și șase luni de închisoare, într-un dosar de infracțiuni de violență, șantaj, cămătărie, omor, dar și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, tocmai de aceea a sărbătorit nașterea nepoatei sale în spatele gratiilor.

Iată imaginea cu pătuțul micuței „prințese”: 

VĂ REAMINTIM CĂ în urmă cu ceva vreme băiatul lui Sile Cămătaru a transmis un mesaj periculos pentru dușmani în numele interlopului! „Numele Sile vine de la silențios, că toți pe unde îl văd, se dau pe silent! Mulți au…”

Unul dintre băieții lui Sile Cămătaru, mai precis, Daniel, i-a avertizat pe dușmani să își țină gura… Vasile Balint, interlop cunoscut mai ales sub numele de Sile Cămătaru, a petrecut mai mult de un deceniu în închisoare, după ce a fost condamnat pentru spargeri de locuințe, furturi, tâlhărie în formă continuată, lipsire de libertate, ultraj contra bunelor moravuri, șantaj, proxenetism, trafic de carne vie, răpire, constituire de grup de crimă organizată, mai pe scurt, le-a cam bifat pe toate!

Sile este în continuare cercetat în mai multe dosare, dar are și mulți dușmani care dau informații autorităților, tocmai de aceea unul dintre băieții lui Sile, Daniel, a simțit nevoia să îi avertizeze pe dușmanii tatălui său în mod direct, și ce e mai direct decât o postare pe Facebook? Iată ce le-a transmis „dujjjmanilor”: „As dori sa le dezvalui un secret tuturor „smecherilor” astia cu gura mare…numele Sile vine de la silentios, ca toti pe unde il vad se dau pe silent nu li se aude glasul in fata telefonului. Multi au glas sau pe la colturi alaturi de 4-5 persoane fac pe zmeii si spun fel si fel de chestii. Care are ceva personal cu noi va rog insistent spune-ti in fata pe care va tine, daca nu ramaneti pe silent si dati-va si pe invisible”, a scris fiul lui Sile Cămătaru.