Ea e singura femeie din tot zodiacul care poate fura inima oricui, este cea mai iubită dintre zodii. Alături de ea vei avea parte de cele mai frumoase clipe…

Această zodie face totul după bunul plac și nu are deloc tendința de a lua exemplul altor persoane. Poate că multă lume nu o înțelege, însă acest lucru nu o împiedică să-și atingă scopurile pentru că are mare încredere în ea.

Viața alături de ea este o continuă provocare: alături de această zodie vei avea parte de cele mai frumoase momente din viața ta, însă vor exista și situații complicate. Această zodie face pe toată lumea să-și dorească mai mult și reușește de fiecare dată să provoace curiozitatea celor din jur.

Deși este o fire pașnică, în momentul în care o calci pe coadă este în stare să se răzbune în cel mai crunt mod. O relație cu această femeie nu va fi ușoară, însă va fi cu siguranță diferită de orice relație pe care ai avut-o până acum.

Această zodie vede dincolo de aparențe: femeile născute sub acest semn zodiacal au o intuiție puternică și au capacitatea să vadă dincolo de aparențe. Indiferent ce relație ai cu ea, această femeie te va vedea așa cum ești și nu ai cum să te dai drept altcineva pentru că-și va da seama imediat.

Știe exact cum să citească oamenii și simt mereu ceea ce se află în sufletul celor din jur fără să fie nevoie de vorbe. În plus, aceste femei îi pot influența foarte ușor pe cei din jur dacă își doresc acest lucru, deci obțin mereu ceea ce-și doresc. Spre deosebire de alte zodii, aceasta va spune mereu ce gândește și nu se va ascunde după degete nici atunci când adevărul este extrem de dureros. Urăște bârfa și nu suportă oamenii care nu spun în față ce simt.

Obțin mereu ce își doresc? CATEGORIC! Fie că este vorba despre viața sentimentală sau despre cea profesională, aceste femei obțin ce-și doresc de fiecare dată. Nu așteaptă ca cei din jurul lor să ia decizii pentru ele, ci acționează de fiecare dată cum simt. Poate că ți-a dat și tu seama despre ce zodie este vorba și poate că te-ai regăsit în multe aspecte prezentate mai sus. Este vorba despre femeile SCORPION!

Sursa: a1.ro

CITEȘTE ȘI:

3 zodii care sunt în stare să își dea și viața pentru persoana iubită. Vezi dacă te numeri printre ele

Când vine vorba despre iubire, trei zodii nu concep viața fără să fie zi de zi îndrăgostite, iar atunci când întâlnesc o persoană specială, se dăruiesc în totalitate acelei persoane. Pentru aceste trei zodii, iubirea este echivalentă cu nevoia de a respira. În sufletul și în mintea acestor trei zodii nu există niciodată noțiunea de înșelat, ci de dăruire, de sacrificiu și de gesturi mărețe.

Iată care sunt zodiile care iubesc cu toată ființa lor și care și-ar da viața pentru persoana iubită.

Rac

Nativul zodiei Rac este puternic cuprins de atașament și caută în persoana iubită tot ce este mai bun. Odată ce simte că poate avea încredere în acea persoană, i se dăruiește cu totul, fără să aibă rezerve și fără să se gândească la faptul că ar putea cândva suferi. Printre celelalte zodii, Racul este cunoscut pentru nevoia de stabilitate la care tânjește zilnic și pentru grija pe care i-o poartă partenerului. Nu degeaba se spune că femeile din zodia Rac sunt cele mai bune bucătărese și partenere. Nimic nu e prea mult pentru persoana iubită și ar trece și munții pe jos pentru ea, numai ca să o vadă fericită și zâmbind.

A doua zodie care iubește cu toată ființa și care îi poate copleși pe ceilalți cu acest sentiment esteScorpionul.

La exterior pare mereu o persoană dură și tăioasă, însă când se îndrăgostește, Scorpionul își atrage partenerul într-o clipă cu energia sa pe care o are. Deși este considerat o persoană frivolă și care ar putea să își înșele foarte ușor partenerul, atunci când se îndrăgostește, nativul zodiei Scorpion o face cu fiecare celulă a sa și nimeni din jur nu mai contează.

Ultima zodie care ar trece și prin foc pentru persoana iubită este zodia Leu.

Femeia Leu, mai ales, se dăruiește total unui bărbat care îi poate face față și o poate face să se simtă specială. În acel moment uită de extravaganțele pe care le face adesea și de aerul de superioritate și se supune poveștii sale de amor. Bărbatul de lângă ea trebuie să fie diplomat, să fie puternic și să îi reziste discursului pe care adesea îl are și pe care ceilalți îl consideră unul destul de fals.