Ea e văduva care a făcut amor cu peste 100 de bărbați însurați și mai vrea! E bogată și duce lipsă doar de un soț! Iată de ce îi plac doar bărbații căsătoriți și ce mesaj are pentru nevestele înșelate

Gweneth Lee are 47 de ani și datorită meseriei sale, cea de consultant financiar, are o situație financiară de invidiat, deși a rămas văduvă. Deși își permite să își refacă viața alături de un alt partener de viață, ea vrea să fie amantă și întreține relații intime numai cu bărbați însurați.

Lee este un fost model care și-a păstrat frumusețea și face amor doar cu bărbați însurați, însă precizează că nu se simte deloc vinovată pentru ceea ce face, din contră, ea spune că ceea ce face ea ajută la salvarea căsniciilor, potrivit The Sun.

Fostul model precizează că jumătate dintre soțiile bărbaților cu care are sau a avut aventuri știu că ea există în viețile soților lor, dar nu fac nimic pentru că știu că ea le oferă bărbaților ceea ce ele nu o fac acasă: relații intime.

„Sincer, eu cred că ajut multe cupluri să rămână împreună. Pentru multe femei, sexul dispare din rutina lor săptămânală. Pentru ele e totul ok deoarece își canalizează acea energie către copii sau prieteni. Și așa își înlocuiesc această nevoie pentru sex. Dar la barbați nu este așa!”, a declarat ea.

Sursa: ciao.ro

Oana Zăvoranu, în cea mai ciudată rochie de mireasă, s-a căsătorit în halul ăsta! Imagini de colecție de la nunta vedetei cu Alex Ashraf, le-a făcut publice pentru prima dată acum!

În urmă cu peste trei luni de zile Oana Zăvoranu s-a căsătorit în mare secret cu Alex Ashraf, însă abia acum cei doi tineri căsătoriți au făcut publice primele imagini de la nuntă. Un gest prin care Oana are ocazia să se fălească în fața lumii întregi cu ținuta atipică, alții spun că de-a dreptul nepotrivită, pe care a purtat-o în locul obișnuitei rochii albe în care pășesc de obicei în fața altarului miresele.

În urmă cu ceva vreme vedeta a făcut publice primele imagini de la fericitul lor eveniment care a avut loc în luna septembrie. Oana a avut la nuntă un buchet cu flori albe, s-a îmbrăcat într-o rochie roșie, cu imprimeu floral superb și cu un decolteu uriaș.

Desigur că Oana a fost cea care a atras toate privirile în cadrul ceremoniei. Pe de altă parte nici mirele Alex nu s-a lăsat mai prejos, el a purtat un costum elegant și a fost extrem de protector cu noua sa soție pe care o ținea în brațe în majoritatea fotografiilor.

Iată ce mărturisea Oana Zăvoranu în urmă cu ceva vreme:

,,Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipii ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”.

,,Era super decoltată cu despicături mari (n.r. rochia Oanei)”, a spus Oana Zăvoranu, descriindu-și propria rochie.

Iată imaginile: