Ea este cea mai sexy mămică din lume! Este însărcinată pentru a doua oară, însă nimeni nu o crede! Uite cum arată modelul Victoria`s Secret! Este incredibil!

Urmează să vină barza a doua oară în familia lor! Modelul Victoria`s Secret, Candice Swanepoel, și logodnicul ei, Hermann Nicoli, vor deveni părinți a doua oară. Vestea a fost făcută publică chiar de către frumoasa Candice, prin intermediul unei postări în mediul online.

Dacă nu ar fi anunțat că e însărcinată din nou, și n-ar fi pus o poză explicită cu burtica deja crescută, nimeni nu ar fi bănuit asta despre Candice. Și asta pentru că, zilele trecute, paparazzi au surprins-o la plajă, într-un costum de baie întreg, care i-a pus în evidență silueta fără cusur. Da, nimeni nu și-a dat seama, văzând acele fotografii de la plajă, că vedeta e însărcinată. Doar câteva cadre din lateral ar fi putut trăda începutul de burtică.

”Crăciunul a venit mai devreme”, este descrierea care a însoțit fotografia inedita, prin care Candice dezvăluia că e însărcinată cu bebelușul nr. 2. Amintim că primul copil al cuplului, băiețelul Anaca, s-a născut pe 5 octombrie 2016. Hermann și Candice sunt împreună de 12 ani, iar în 2015 s-au logodit.

 

 

 

Toți cred că viața de fotomodel este una foarte simplă. Călătorești prin lume cu prietenele tale, defilezi puțin pe podium, mergi la ședințe foto luxuriante și faci bani. În realitate, nimeni nu vorbește despre cât de dificil este, de fapt.

Viața unui manechin, și mai ales cea a unui manechin de renume, impune foarte multă disciplină și muncă. Iată câteva lucruri mai puțin știute din viața de zi cu zi a unui fotomodel care defilează pentru Victoria’s Secret.

 

1. Manechinele exersează mersul pe tocuri extravagante

Odată ce află ce fel de încălțări trebuie să poarte în timpul prezentării, manechinele Victoria’s Secret trebuie să înceapă să exerseze să meargă cu ele. Astfel, își pun tocurile și merg cu ele în sala de probe până încep să se simtă confortabil și sigure pe ele, fără teama că ar putea avea un accident pe podium.

 

2. Unele fete poartă bikini de culoare neutră pe sub lenjerie

În funcție de lenjeria intimă în care vor defila, unele dintre fotomodelele Victoria’s Secret trebuie să poarte o pereche extra de lenjerie intimă de culoare neutră. În acest fel, pot evita eventualele „probleme tehnice”, care le-ar putea expune mult prea mult pe podium.

 

3. Stiliștii folosesc bandă dublu-adezivă

Lenjeria intimă Victoria’s Secret este una cu adevărat provocatoare, însă este foarte simplu ca ea să alunece în unele zone. Astfel, stiliștii folosesc bandă adezivă pe ambele laturi pentru a se asigura că fotomodelele nu vor rămâne complet dezbrăcate în timpul prezentării.

 

4. Unele articole de îmbrăcăminte se rup înainte de prezentare

Înainte de orice show, fotomodelele trebuie să își probeze articolele vestimentare care le-au fost destinate, în acest caz, lenjeria intimă Victoria’s Secret. De multe ori se întâmplă ca acestea să cedeze în timpul probelor, însă, din fericire, croitoresele sunt întotdeauna acolo pentru a le coase la loc.

 

5. Fotomodelele petrec ore întregi la machiaj și coafor

Înainte de a urca pe podium, manechinele Victoria’s Secret trec printr-un procedeu de machiaj și coafură care durează ore întregi. Chiar dacă au frumusețea lor naturală, stiliștii fac foarte multe eforturi pentru a se asigura că arată perfect și în ton cu articolele pe care le vor prezenta pe scenă. Pentru cea mai recentă prezentare, au fost angajați 32 de artiști de make-up, 32 de stiliști și șase manicuriste. Pentru 47 de fotomodele au fost folosite nu mai puțin de 40 de tuburi de fixativ.

 

6. Li se aplică extensii de păr pentru a avea mai mult volum

„Punem extensii în părul fiecărei fete pentru a-i da desime. Anul acesta, nu a fost vorba despre lungime”, a explicat liderul stiliștilor, Sarah Potempa.

 

7. Manechinele sunt machiate chiar și pe corp

Pe lângă faptul că li se aplică auto-bronzant pe piele cu o zi sau două înainte de prezentare, fotomodelele Victoria’s Secret sunt machiate pe corp înainte de a păși pe podium. Make-up artiștii vor să se asigure că acestea arată perfect în lumina reflectoarelor.

 

8. Sunt atinse peste tot în timpul probelor

În spatele scenei, o întreagă echipă se ocupă de îmbrăcarea fetelor în articolele pe care urmează să le poarte pe podium. Fotomodelele stau nemișcate în timp ce sunt dezbrăcate de hainele lor și îmbrăcate în cele ale Victoria’s Secret. De cele mai multe ori, stiliștii trebuie să le dezlipească costumațiile de pe piele. Iar atunci când le aranjează lenjeria intimă pe trup, le pot atinge în cele mai intime zone.

 

9. Fac fitness regulat

Majoritatea fotomodelelor încep să facă exerciții fizice cu o săptămână sau două înainte de fiecare prezentare. În fond, ele trebuie să apară aproape dezbrăcate pe podium, unde lumina reflectoarelor le poate pune în evidență orice eventuală imperfecțiune fizică.

 

10. Contrar zvonurilor, mănâncă chiar și în ziua prezentării

Oamenii cred că manechinele nu au voie să mănânce deloc în ziua în care au o prezentare de modă, însă acest lucru este cât se poate de fals. Fetele au la dispoziție alimente aduse de firme de catering, care se asigură că au parte de trei mese pe zi: mic dejun, prânz și cină.

 

 

Sursa okmagazine, click