Ea este femeie-Barbie! Seamana cu o papusa si asta fara nicio operatie estetica. „Oamenii o iau la fuga cand ma vad”. Cum arata de la bust in jos:

In varsta de 23 de anu, Andressa Damiani este numita femeia-barbie din Brazilia si, desi are inca o varsta frageda, este extrem de cunoscuta in intreaga lume pentru asemanarea cu papusa care a cucerit fetitele din intreaga lume.

Andressa a intrat de aceasta data in atentia publicatiilor dupa ce a marturisit ca primeste diverse reactii din partea oamenilor, care observa imediat talia incredibil de mica si marimea bustului.

Tanara a spus de fiecare data ca nu a apelat niciodata la bisturiu pentru a-si modifica corpul si ca fiecare parte a trupul sau este naturala. De cele mai multe ori, tanara este confundata si cu Elsa datorita parului blond si lentilelor de contact albastre, dar dimensiunile trupului sunt cele care o recomanda pentru titlul de femeia-barbie.

„Oamenii nu ma cred cand spun ca nu am nicio operatie estetica si cred ca ma infometez ca sa fiu atat de slaba. Ma numesc mincinoasa. Sunt si oameni care mi-au spus ca sunt dezgustati atunci cand se uita la fata mea. Oamenii o iau la fuga cand ma vad”, a marturisit tanara.

Andressa lucreaza ca asistent veterinar si nu a tinut niciodata o dieta. Singurul lucru pe care il face ca sa se mentina in forma este sa alerge atunci cand isi scoate cainii la plimbare. Desi exista o multime de oameni care o critica pentru felul in care arata, tanara are un canal de Youtube unde sunt si persoane care o sustin si o admira pentru frumusetea ei.

Prin filmuletele pe care le publica pe contul de youtube, Andressa vrea sa transmita un singur mesaj: „Vreau sa arat intregii lumi ca oricine se poate transforma intr-o papusa. Nu trebuie sa ai parul blond sau sa ai putine kilograme- trebuie doar sa ai propriul look si sa te simti bine in pielea ta”.