Era fericită, dar acum a făcut anunțul tragic despre tatăl ei. E adevărat, din păcate… A spus tot ce s-a întâmplat…

Gina Pistol, în prezent una dintre cele mai iubite vedete de la noi, își păstrează de obicei dramele și suferințele departe de ochii publicului. Nu vorbește des despre familia ei, dar, de curând, și-a deschis sufletul. Nu mulți fani știu că ea a fost crescută de mama ei, și faptul că a reluat relația cu tatăl său este ceva recent. Cu toate acestea, îl consideră un străin, deși au o relație bună.

„Cu tata sunt în relaţii bune. Ne mai auzi la telefon din când în când. El are familia lui. Când eram mică îl judecam, iar asta prin prisma mamei. Auzeam doar varianta ei. Aveam impresia că mi s-a luat ceva şi nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord dacă să-l dau sau nu. Nu voiam să vorbesc cu el.

Când am crescut l-am iertat şi am început să nu mai judec, să o înţeleg şi pe mama, să-l înţeleg şi pe el. E ciudat pentru… când îl întâlnesc este un om care face parte din mine şi eu fac parte din el, dar totuşi este o persoană străină. E foarte ciudat”, a declarat Gina Pistol în cadrul unui interviu pentru VIVA!

CITEȘTE ȘI:

Gina Pistol a răspuns pentru prima dată la cele mai incomode întrebări! Când îi place să facă amor cu Smiley? Ce nu-i plăcea la ea și a „operat”?? Tot adevărul aici

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase și mai populare vedete din România, și una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul românesc. recent, în cadrul unui interviu despre stilul său de viață, Gina a răspuns râzând și deschis, în stilul ei caracteristic, relaxat, la câteva dintre cele mai incomode întrebări care i-au fost puse vreodată.

Întrebată care este cea mai neplăcută situație prin care a trecut, Gina Pistol a răspuns: „Ultima dată am plâns acum câteva zile, mi s-a părut mie că un cuvânt nu era ce trebuie într-o propoziţie. Cel mai prost m-am simţit când am felicitat o femeie că este însărcinată, dar ea doar se îngrăşase.” a mărturisit Gina Pistol.

Întrebată când îi place să facă amor cu iubitul ei, vedeta a mărturisit râzând: „Amor… Seara! Dar nici dimineața nu e rău…”

Întrebată dacă a încercat să „modifice ceva la ea, Gina a răspus: „Am încercat să schimb ceva, deşi Dumnezeu m-a făcut un om frumos, acum sunt mulţumită de felul în care arat, am înţeles că totul era doar în capul meu.” a mai spus Gina Pistol.

În urmă cu ceva ani, Gina mărturisea că și-a tăiat pleoapele și buzele: „Eu semăn cu mama. Mama la 50 şi ceva de ani are pleoapele foarte lăsate, încât colţul extern al ochiului este acoperit de pleoapă. Am văzut că o moştenesc, aveam probleme la machiaj, colegii îmi spuneau să stau cu ochii mai mari… Acum ochii sunt mai mari, par mai odihnită şi era păcat de ei. A luat foarte puţin din ele. După operaţii eram într-un mare fel. Domnul doctor a avut foarte mare răbdare cu mine. Îmi era teamă că nu ştii ce se întâmplă (…) Am fost tăiată. N-am avut voie să râd câteva zile. M-am întors la domnul doctor să mă panseze pentru că mi s-au desfăcut firele de la râs şi m-a certat”, a povestit Gina Pistol, potrivit antenastars.ro.