Era însărcinată când a mers la culcare, iar când s-a trezit, copilul nu mai era în burtă! Ce a putut să se întâmple cu bebelușul:

O femeie din Birmingham nu are nicio amintire legată de naștere fiului ei pentru că, în clipa în care acesta a venit pe lume, ea dormea.

Femeia, în vârstă de 24 de ani, suferă de Sindromul Kleine Levin, o tulburare neurologică din cauza căreia doarme în „reprize” ce durează zile întregi sau chiar săptămâni. Prin urmare, mămica dormea atât de adânc încât nu a simțit că a intrat în travaliu și că a venit timpul nașterii.

Mai mult, Jody are probleme în a-şi recăpăta memoria după fiecare „episod”. Soţul ei, Stevea, este, însă, cel care o pune la curent cu totul. Când s-a trezit din somn, la două săptămâni de la naștere, Steve a trebuit să îi spună tot ce s-a întâmplat și să îi facă cunoștință cu bebelușul.

„Mă intristează foarte tare, pentru că nu îmi amintesc momentul în care am născut şi acelea sunt nişte clipe foarte preţioase”, a mărturisit femeia pentru dailymail.co.ok. Din păcate, pentru boala de care suferă Jody nu există, încă, niciun remediu.