Erau fericiți când s-au născut gemenii, dar doctorul a venit la ei și le-a zis: „Din păcate, s-a întâmplat. Îmi pare rău, dar…” Au intrat în panică dar nu se așteptau la așa ceva: se întâmplă o dată la un milion

Când Matt și jodi Parry au auzit din gura unui medic cuvintele „Îmi pare rău…”, în urmă cu șase ani, inima le-a sărit din piept. Era a doua oară când treceau prin experiența nașterii, și erau entuziasmați. Aveau deja un fiu sănătos și se pregăteau să mai facă loc în familia lor pentru alți doi îngerași, pentru că aveau gemeni.

Totuși, fericirea lor a devenit rapid anxietate imediat după naștere. Un medic i-a chemat într-o cameră și le-a schimbat viețile: cele două micuțe născute prematur, Abigail și Isobel fuseseră diagnosticate cu Sindromul Down. Mama fetelor a povestit că nu diagnosticul a speriat-o cel mai mult, ci modul în care l-a rostit medicul, de parcă ar fi fost o pedeapsă pe viață.

Statistic vorbind, Abigail și Isobel sunt copii foarte rari, șansele ca cineva să nască gemeni care să aibă amândoi Sindromul Down sunt una la un milion. În plus, fetele aveau și alte probleme de sănătate: Abigail nu auzea cu o ureche, pe când Isobel avea o gaură în inimă.

Nimeni nu i-a informat pe părinți ce trebuiau să facă mai departe, erau speriați și au făcut muncă de cercetare pe cont propriu. Însă acum, la șase ani de la nașterea gemenelor, mama lor declară: „Astăzi nu mai înțeleg pentru ce îi părea rău doctorului, atunci când ne-a anunțat diagnosticul. Și cred că dacă l-aș întâlni din nou i-aș zice că nu trebuie să îi pară rău, nu le-am schimba pe fetele noastre pentru niciun alt copil din lume!”

CITEȘTE ȘI:

Cât de urât! Surpriză-șoc! Cum a așteptat-o Guță acasă pe Cristina? Blondina care ar vrea să-i ia toți banii a rămas blocată când a ajuns la el!

Un alt divorț care-i ține în suspans pe fani este cel dintre Cristina și Nicolae Guță. Deși ea este singura care a reușit să îl facă pe Guță bărbat de casă și cu actele în regulă, acum nu mai vrea nicio împăcare. Nici măcar de Ziua Îndrăgostiților.

Cristina a participat la o emisiune televizată unde a povestit în direct că în momentul în care a ajuns la casa artistului a văzut că acesta făcuse deja curățenie în urma ei, și lucrurile Cristinei dispăruseră, semn clar că nici manelistul nu prea mai vrea să audă de ea.

„Sunt singura. Nu particip la sarbatorile de Ziua Indragostitior. Cu Nicolae nu facea mare lucru in ziua aia. Lumanari si chestii. Nicolae Guta era un romantic. Nu pot sa dau vestea ca ne impacam, intrucat suntem in data de 13 si e marti. Cand am fost la el sa imi iau lucrurile nu mi-am mai gasit nici cremele, nici anumite parfumuri. Deocamdata nu vreau pe nimeni in viata mea”, a mai spus Cristina.

În plus, Cristina are de gând să păstreze numele de Guță, după divorț. De ce? A spus-o chiar ea: „Ma gandesc daca sa pastrez numele de Guta, deoarece imi place cum suna. Voi fi singura sotie din viata lui”, a declarat Cristina la un post de televiziune.

Unele surse spun că Cristina va rămâne cu casa de lângă București în care s-a desfășurat cea mai mare parte a amorului cu Nicolae Guță. Iar pe lângă locuința cu pricina, manelistul îi va ceda și un bolid de mai multe zeci de mii de euro pe care i l-a cumpărat înainte de despărțire și, evident, o sumă de bani suficient de mare pentru ca, vreo doi-trei ani, până își va găsi un alt bărbat care să o întrețină, să nu ducă lipsă de nimic, potrivit spynews.ro.