Este cunoscută pentru frumusețea ei, dar puțini au văzut-o fără machiaj. Cum arată Thalia nemachiată. Are 46 de ani și abia o poți recunoaște! Iată imaginile uluitoare cu artista aici:

Este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, devenind cunoscute pentru rolurile sale din cele mai urmărite serii mexicane sau spaniole precum „María la del Barrio”, „Marimar”, „Rosalinda” sau „María Mercedes”. Desigur, nici talentul vocal nu a fost mai puțin apreciat, pe melodiile sale bucurându-se milioane de oameni.

Thalia are acum 46 de ani și doi copii, dar încă este în centrul atenției pe la evenimentele de covorul roșu, dar și pe Instagram unde este urmărită de peste 8,6 milioane de oameni. Obișnuiți cu ea cu un machiaj destul de accentuat care îi scoate trăsăturile în evidență și cu părul aranjat impecabil, cele mai recente fotografii distribuite de divă i-au lăsat cu gura căscată pe fani.

Thalia s-a fotografiat cât mai natural cu putință, fără pic de produse cosmetice pe față și, ce-i drept, deși este greu de recunoscut, este de o frumusețe uluitoare. Semn că nici ea nu se sfiește să apară fără ajustări în fața aparatelor de fotografiat și mai ales în văzut fiecărui fan de pe rețelele de socializare, Thalia s-a mândrit cu chipul său proaspăt de dimineață, iar diferența dintre vedeta machiată și cea naturală este destul de mare.

Totuși, trebuie să recunoaștem, arată la fel de bine fără fond de ten, ruj, fard și rimel pentru că nu are semne care să-i trădeze vârsta. Nici urmă de rid pe chipul divei care a moștenit niște gene foarte bune.

Thalia este bunică la 46 de ani!

Are o familie unită și frumoasă, care tocmai… s-a extins. Artista în vârstă de 46 de ani  a devenit bunică, recent!

Thalia are doi copii minori, respectiv Sabrina și Matthew, dar este și mamă vitregă pentru copiii soțului ei, impresarul Tommy Mottola, adică pentru Sarah și Michael. Ei bine, Sarah, fiica soțului ei din relația cu Lisa Clark, a născut zilele acestea.

Tommy Mottola a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare faptul că a devenit bunic, postând o primă fotografie cu nepoțelul lui. ”Cu fiica mea și bebelușul ei”, a fost descrierea pe care soțul Thaliei a postat-o în dreptul imaginii inedite. Cum era de așteptat, în scurt timp, fanii internauți i-au lăsat nenumărate mesaje de felicitare. ”Înseamnă că tu și Thalia sunteți bunici. Felicitări!”, a fost unul dintre mesajele lăsate în mediul online.

Thalia are o carieră impresionantă atât în televiziune, cât și în muzică. Laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard, cu albume premiate cu discuri de platină în America Latină, Thalia este una dintre cele mai influențe cântărețe de muzică latino pe plan internațional.