Este oficial, s-a întâmplat ceea ce mulți nu credeau! Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit. Casa Regală a anunțat data nunții. Iată aici care este aceasta…

Mult așteptatul eveniment s-a întâmplat! Prințul Harry, în vârstă de 33 de ani, se va căsători cu iubita lui americană, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, la un an distanță după ce aceștia și-au făcut publică relația. Anunțul a fost postat pe contul oficial de Facebook al Palatul Regal britanic.

Prințul Harry și actrița Meghan Markle s-au logodit și se vor căsători în primăvara anului viitor, a anunțat Casa Regală a Marii Britanii, într-un comunicat remis luni.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit la începutul lunii, iar Regina Elisabeta a II-a și membrii familiei regale și-au dat binecuvântarea pentru nunta care va avea loc în 2018. Mai multe detalii despre ziua nunții vor fi anunțate în perioada următoare.

Meghan Markle se află deja la Londra. Mass-media britanice au dezvăluit că actrița și nepotul reginei Elisabeta a II-a vor petrece primul Crăciun împreună.

După ce și-au oficializat relația, odată cu prima lor apariție publică împreună la Jocurile Invictus din Toronto, iar Meghan i-a fost prezentată reginei, cei doi iubiți ar fi primit acordul Casei regale.

Pe de altă parte, actrița a încheiat filmările la ultimul sezon al serialului „Suits”, unde o interpretează pe Rachel Zane. Potrivit presei britanice, cei doi s-ar fi logodit în voiajul romantic din august în Botswana.

Ei ar fi ținut în secret fericitul eveniment, deoarece nu au vrut să eclipseze comemorarea a 20 de ani de la moartea prințesei Diana și vestea privind noua sarcină a ducesei de Cambridge.

„Alteța Sa Regală Prințul Henry de Wales și domnișoara Meghan Markle sunt logodiți și se vor căsători. Alteța Sa Regală Prințul de Wales este încântat să anunțe logodna fiului său, Prințul Harry, cu domnișoara Meghan Markle.

Anunțul nu a fost însoțit de vreo fotografie oficială, însă surse din apropierea celor doi susțin că aceștia vor apărea în această seară, la postul național de televiziune, pentru a discuta despre logodna lor.

Alteța Sa Regală și domnișoara Markle s-au logodit, la Londra, la începutul acestei luni. Prințul Harry a informat-o pe Maiestatea Sa, Regina, și pe ceilalți membri apropiați ai familiei. Prințul Harry a mai cerut și primit binecuvântarea părinților domnișoarei Markle.

Cuplul va locui în clădirea Nottingham Cottage, din cadrul Palatului Kensington.”

La rândul lor, Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au făcut următoarea declarație comună: „Suntem foarte încântați pentru Harry și Meghan. A fost minunat să o cunoaștem pe Meghan și să vedem cât de fericiți sunt ea și Harry, împreună”.

Înainte de a o cere în căsătorie pe actrița din serialul Suits, în urmă cu câteva săptămâni, Harry le-a cerut acordul părinților acesteia, Thomas Markle și Doria Ragland, care au divorțat când actrița avea doar șase ani.

În plus, protocolul regal dictează ca nepotul Reginei Angliei să-i ceară permisiunea acesteia pentru a se căsători. Se pare că răspunsul suveranei a fost pozitiv, chiar dacă americanca este divorțată și a apărut și în scene ceva mai sensibile, în filme.

Într-un comunicat separat, Regina Elisabeta și Prințul Philip au anunțat că sunt încântați pentru cei doi și că le urează să fie fericiți.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” şi s-a remarcat apoi şi serialul „Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.

Prinţul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prinţului Charles şi al prinţesei Diana. În prezent, prinţul Harry ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare – prinţul William – şi cei doi copii ai acestuia – prinţul George şi prinţesa Charlotte.

 

 

 

Sursa digi24.ro