Este știrea zilei! Dana Chera a făcut anunțul, este vorba de copii: „Mă rog la Dumnezeu să pot să duc…” Apropiații sunt în lacrimi, nimeni nu mai credea posibil așa ceva!

Dana Chera a făcut un anunț incredibil, la care nimeni nu s-ar fi așteptat: prezentatoarea în vârstă de 40 de ani, recent trecută printr-un divorț și la fel de recent devenită Chera, trece printr-una dintre cele mai minunate perioade din viața sa, iar acum va deveni mamă pentru a treia oară.

Fosta Dana Grecu, acum Chera, se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil al ei. Vedeta mai are o fată şi un băiat, de 14 respectiv 11 ani, din mariajul anterior. Dana Chera, pe numele ei de acum, este fericită că în curând un bebeluş va apărea în viaţa ei şi a noului ei partener de viaţă.

Întrebată: „Acum astepti un copil, Dana?”, prezentatoarea TV nu s-a ferit să confirme că este însărcinată şi speră ca lucrurile să decurgă bine.

Iată întreaga sa declarație pe acest subiect: „Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt. Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta. Este foarte… ar fi o mare greşeală din partea mea să spun că viaţa nu a fost bună cu mine. Mi-am dorit copii, am avut copii, mi-am dorit o familie, am avut o familie frumoasă mulţi ani. În clipa în care ne-am golit fiecare sufletul de celălalt ne-am despărţit. Decizia a fost a mea”, a spus Dana Chera.

Dana şi-a refăcut viaţa alături de un medic din Piteşti: Adrian Chera este medic stomatolog şi are un cabinet în Piteşti. El este catalogat ca „meticulos, competent, amabil”.

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI: 

ANM, anunț cumplit de ultimă oră! Va fi jale, gerul invadează România, avertisment meteo crunt: „Temperaturile vor ajunge până la minus….”

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunță că începând cu sfârşitul săptămânii va pătrunde în ţară o masă de aer rece de origine polară, în weekend înregistrându-se valori între -13 şi – 18 grade Celsius în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei, iar în Capitală de -3 grade.

Iată ce a declarat pentru MEDIAFAX meteorologul de serviciu al ANM, Oana Catrina: „De la sfârşitul acestei săptămâni, o masă de aer rece de origine polară va pătrunde în ţara noastră, determinând scăderea semnificativă a valorilor termice, atât a celor maxime, cât şi a celor minime, astfel că vremea va deveni deosebit de rece. Pe parcursul nopţilor, dacă la început în partea de nord a Moldovei şi în estul Transilvaniei vom vorbi de ger, de lunea viitoare vom vorbi de ger în special în jumătatea de nord a ţării, apoi în zilele imediat următoare gerul se instalează şi în restul zonelor.

Joi vor fi precipaţii mixte în partea de sud, sud-est pe parcursul zilei, apoi vor predomina ninsorile. Însă de sâmbătă vorbim de precipitaţii doar sub formă de ninsoare în majoritatea regiunilor, ninsori ce vor continua şi pe parcursul zilei de duminică. Sub aspect termic, începând cu ziua de sâmbătă o masă de aer rece dinspre latitudini nordice va coborî şi va pătrunde şi în ţara noastră, determinând astfel scăderea valorilor de temperatură. Această scădere va fi mai accentuată pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în partea de nord al Moldovei şi în estul Transilvaniei, unde aşteptăm temperaturi minime de -13 grade Celsius. Scăderea va continua şi duminică, iar în noaptea de duminică spre luni aşteptăm valori de până la -18 grade în estul Transilvaniei”.

Sursa: a1.ro