Este un exemplu de feminitate. Sanda Ladoşi, siluetă de vis la 47 de ani. Uite cum arată acum. Cântăreața stârnește invidie cu talia ei ca trasă prin inel…

De când ocupă scaunul de director la Circul Globus, Sanda Ladoşi s-a transformat total. Cântăreaţa a slăbit spectaculos şi are o siluetă care ar face invidioase multe femei ce se supun dietelor drastice. Zilele trecute, artista a avut un eveniment la circ şi a făcut parada modei în curtea instituţiei, într-un deux pieces negru. A fost mereu atentă la aspectul său, dar chiar şi ea a avut fluctuaţii de greutate. Uite cum a reuşit să revină la dimensiunile ideale.

La 47 de ani, Sanda Ladoşi e un exemplu de feminitate. Atât prin garderoba ei, cât şi prin prospeţimea tenului ori silueta o fac să fie una dintre artistele care sfidează timpul. Şi încă o dată ne este dovedit faptul că nu trebuie să recurgi la artificii nesănătoase pentru a rămâne frumoasă. E adevărat că şi gena o ajută, dar Sanda Ladoşi a înţeles că frumuseţea trebuie ajutată şi cu mici eforturi, mai ales după ce a născut doi copii.

Ea mărturisea reporterilor  că nu urmează vreo dietă drastică, dar că acordă un pic de atenţie alimentaţiei. “Fac sport, asta este dieta mea! Mănânc slănină și cu roșii. Mănânc orice, dar nu mult, inclusiv tort, dulciuri și înghetață. În fiecare zi fac sport, lucru care mă ajută foarte mult! Am slăbit peste 15 kilograme, dar vreau să îți zic că în centimetri se vede mai mult”, povestea Sanda Ladoși.

Recent, artista a dezvăluit cum a reuşit să scape de kilogramele nedorite şi să aibă din nou dimensiunile pe care şi le dorea.

„A fost o conjunctură fericită, cu momentul în care m-am implicat în proiectul Circului Globus şi stresul de acolo m-a făcut aproape să nu mai mănânc. Practic, aşa a început. După aceea mi-a convenit că slăbesc şi am început să ţin nişte diete pe care le ştiu dintotdeauna, dar care au funcţionat. Culmea, cu carbohidraţi! Şi a funcţionat foarte bine”, a povestit aceasta în emisiunea „Agenţia VIP”.

Într-o primă fază, am așteptat să slăbesc, fiind atentă la alimentație. Iar după 2-3 luni am dat jos aproximativ 15 kilograme și apoi m-am apucat de sport. Îmi lucrez foarte mult toate grupele musculare cu propria mea greutate, deci nu lucrez cu greutăţi. Am un antrenor personal care se ocupă. (…) Alerg foarte multe stadioane şi mișcarea este un mare secret al meu. Dar şi înainte să-i am pe cei doi copii foarte mult m-am întreţinut prin sport, eu am făcut vreo şapte ani de fitness”, a mai spus Sanda Ladoși la Antena Stars.

Vedeta este căsătorită cu Ștefan Tache (63 de ani) cu care are doi copii, Bogdan (10 ani) și Ioana (8 ani), de care este foarte mândră.

 

 

Iată imaginile recente cu artista:

 

 

 

 

Sursa okmagazine.ro