Farmacista care a plecat in vacanta cu iubitul sau, iar la cateva zile s-a spanzurat! Motivul absurd pentru care a ales sa isi incheie socotelile cu viata

A ales sa isi puna capat zilelor chiar in timpul vacantei pe care si-o petrecea impreuna cu iubitul sau, in Tenerife. Povestea socanta a unei tinere farmaciste de 25 de ani a inlacrimat o lume intreaga.

Victoria Smith plecase intr-o vacanta romantica cu partenerul sau, insa acolo si-a gasit sfarsitul. Tanara farmacista s-a spanzurat. Conform The Independent, in ultimele luni, Victoria se plangea de locul de munca si ca nu mai rezista, marturisind ca toate greutatile sunt pe umerii ei.

”A vrut sa isi schimbe serviciul. Nu mai era satisfacuta si voia sa isi gaseasca de munca in alta parte. Viitorul ei era unul stralucit si nu avea de ce sa se sinucida’‘, au declarat membrii familiei.

Tanara din Marea Britanie a fost gasita moarta pe un dig din Tenerife. Inainte de a se sinucide, Victoria fusese invitata de iubitul ei la o cina romantica. Tragedia a avut loc anul trecut in martie.

Partenerul ei este inca in stare de soc si nu isi poate explica ce a determinat-o pe Victoria sa isi ia viata.

”Aveam o relatie bazata pe iubire si respect. Era o persoana foarte organizata. Am cumparat casa impreuna si aveam planuri de viitor. Inainte de a pleca in vacanta, totul a decurs perfect. Vichy era foarte sociabila si avea multi prieteni. In februarie 2016, ea si-a vandut calul, iar cand acest lucru s-a intamplat a fost o experienta trista pentru ea. M-am gandit ca era normal, tinand cont ca il avusese atata timp. Stiam ca lua niste pastile pentru a trece mai departe. Pe 21 martie am plecat in vacanta, am vizitat locurile, am facut poze, totul a fost normal, pana in ultima zi, 28 martie, cand trebuia sa ne intoarcem acasa.

In ziua aia a fost foarte tacuta si a spus ca vrea sa stea doar la piscina si sa citeasca o carte. Am intrebat-o daca vrea sa mearga la cina, insa a refuzat. Am plecat la cina, iar cand m-am intors ea dormea. M-am intors pentru a face bagajele. Am plecat in graba, iar la un moment dat am pierdut-o din privire. A revenit pentru putin timp in ochii mei, spunandu-mi ca era chiar in spatele meu. Atunci a fost ultima data cand am vazut-o. A fost gasita moarta la galeria de piatra pe care o vizitasem cu cateva zile in urma”, a declarat Matt Arkwright, iubitul ei.

Sursa: ciao.ro