Felix Baumgartner a petrecut de unul singur. Familia lui nu o are deloc la inimă și a uitat de tot de Mihaela Rădulescu. Iată care a fost motivul…

Mihaela Rădulescu este de aproape trei ani iubita austriacului Felix Baumgartner, iar cei doi s-au mutat împreună la Monte Carlo. Cuplul se comportă ca unul sudat, Felix având-o alături pe Mihaela la multe din evenimentele la care este invitat, aceasta fiind tratată ca partenera sa de viață.

Cu toate acestea, se pare că Mihaela nu este privită cu aceeași simpatie de familia lui Felix. De-a lungul timpului, austriacul a postat fotografii cu mamă și cu tatăl sau, fără că Mihaela să apară în cadru. Zilele trecute, familia Baumgarner l-a sărbătorit pe tatăl lui Felix, a cărui zi de naștere a fost.

Felix și părinții săi au petrecut în curtea casei, la o masă unde s-au servit cafele și felii de tort, precum și o sticlă cu vin. Singur, fără Mihaela, Felix a făcut un selfie, împreună cu părinții săi, și a postat: „La Mulți Ani, tata! Îți mulțumesc pentru toți acești ani uimitori pe care i-am petrecut împreună! Al tău, Felix Jr.”

 

Sursa: wowbiz.ro

 

Citește și: Mihaela Rădulescu s-a săturat de răutățile celor din jur: „Nu vi-l dau degeaba”

 

 

Deși este o femeie de succes și oferă multă atenție frumuseții pentru a se menține cât mai tânără, Mihaela Rădulescu este deseori criticată, dar niciodată nu se lasă înduplecată. De această dată, prezentatoarea și-a provocat prietenii virtuali să-i ofere un zâmbet sincer.

Ea a publicat pe pagina sa de Facebook o urare ceva mai neobișnuită, care s târnit nu meroase reacții pe rețeaua de socializare:

„Se tot spune că a dărui un zâmbet e gratis. Ei bine, eu nu vi-l dau degeaba. Aș vrea înapoi toate zâmbetele voastre, fără răutăți, fără suspiciuni, fără invidii…așa, pur și senin, ca și cum ar veni din adâncul sufletului. Ca și cum asta e exact ce ne-ar uni, măcar ca stare de spirit, preț de…un zâmbet. După toate studiile, doar nouă ne-a dat destinul darul de a zâmbi și insist să cred că nu ni l-a dat degeaba. Orice chip e mai frumos și mai luminos cu un zâmbet pe el, orice s-ar întâmpla să fie mai întunecat pe dinăuntru. Să nu-i ignorăm forța, căci zâmbetul are puteri miraculoase, mai ales asupra celor mereu încruntați”, a scris Mihaela Rădulescu pe Face

 

 

 

Sursa: libertatea.ro