Femeia a dormit cu pitonul ei în fiecare noapte, îl lăsa să se întindă tot pe ea, dar veterinarul i-a zis ceva care a făcut-o să tremure de groază: „Omorâți-l chiar acum!” Uite ce făcea șarpele în fiecare noapte

Pentru mulți dintre noi, animalele noastre de companie sunt ca orice alt membru al familiei, vrem să le păstrăm mereu cât mai aproape de noi, chiar și noaptea. Poate că acest lucru este în ordine când vine vorba de pisici și câini, dar aruncați o privire la ce a pățit această tânără…

Când această tânără lăsa reptila să doarmă noaptea cu ea, pitonul se întindea pe tot corpul, de parcă ar fi îmbrățișat-o, dar într-o zi acesta a încetat să mai mănânce, iar stăpâna, îngrijorată, l-a dus repede la veterinar pentru a afla ce nu era în ordine cu el.

Veterinarul i-a pus mai multe întrebări referitoare la comportamentul animalului și femeia i-a povestit acestuia despre aranjamentul lor de somn neobișnuit. De-abia acum veterinarul a început să îi pună câteva întrebări mai la obiect și, în cele din urmă și-a dat seama ce nu era în ordine cu animalul…

Medicul i-a dat stăpânei o veste șocantă: ,,Pitonul dumneavoastră nu e bolnav, doamnă, pitonul dumneavoastră se pregătește să vă mănânce”, se pare că pitonul se înfometa pentru a face loc pentru următoarea lui masă copioasă – propria lui stăpână! Se pare că de acum înainte ea va fi în siguranță doar dacă va schimba obiceiul lor de a-l lăsa să doarmă cu ea în pat.

Se pare că acesta nu este primul caz de acest gen, în 2013, un piton a scăpat dintr-un magazin de animale și a ucis doi băieței, nu i-a consumat, dar i-a sufocat. După ce a inspectat animalul, un veterinar a declarat că reptila nu mâncase nimic de o zi, ceea ce i-ar explica comportamentul agresiv. Totuși, există și o morală în această poveste: trebuie să indetificați șarpele din jurul vostru și să realizați adevărata lui intenție. Doar pentru că cineva vă “îmbrățișează” și vă pupă des nu înseamnă că intențiile lui sunt bune.

Iată un material video despre această întâmplare:

CITEȘTE ȘI:

Tocmai se căsătoriseră, dar mireasa a aruncat florile, și-a rupt rochia și a fugit! Când au văzut ce se întâmpla afară, pe o bancă, invitații au încremenit. Cazul care a făcut înconjurul lumii!

Unele mirese ar fi distruse să își strice rochia în ziua lor cea mare, dar această mireasă din Pittsburgh – dintr-un motiv sau altul, a înțeles că era ceva mult mai important la mijloc! După ce a auzit pe cineva urlând chiar în afara hotelului unde se căsătorise, miresica a trecut la fapte!

11 iunie 2016, aceasta a fost marea zi pentru Julie Stroyne și Andrew Nixon, atunci au devenit soț și soție, dar nu bănuiau că vor apărea și în ziare în aceeași zi. Mireasa a salvat viața unei femei chiar după nuntă.

În momentul când mirii au ieșit din hotel, au auzit pe cineva strigând „Știe cineva manevrele de resuscitare? E cineva aici doctor?” Julie, fiind asistentă, a fugit imediat către femeia inconștientă care zăcea pe o bancă.

Văzând-o, mireasa a aruncat florile și poșeta albă, după care a început manevrele de resuscitare asupra femeii, în timp ce ceilalți se uitau. „Cam uitasem ce făcusem toată ziua și m-am concentrat doar pe salvarea vieții femeii”, a declarat Julie.

După câteva minunte, asistenta-mireasă a simțit că pacienta are din nou puls, însă mirii nu au plecat până când nu a sosit ambulanța. Noul soț al lui Julie a declarat: „O cunosc de când avea 15 ani, și ce am văzut acum nu m-a surprins deloc. Sunt doarte mândră să o numesc soția mea.”

Semn bun când o nuntă începe cu salvarea unei vieți, ce credeți? 

Iată cum s-a petrecut totul: