Femeia a trimis poze cu rochia unei prietene, dar a greșit numărul. Voia să ceară o părere, dar nu-și imagina că-i va schimba viața băiatului pentru totdeauna! E sfâșietor cui trimisese mesajul

Studenta Sydney Uselton căuta un sfat referitor la o rochie care-i plăcea, sfatul trebuia să vină de la amica ei, Mandi Miller. Însă fata a trimis, din greșeală, pozele și mesajul text la numărul greșit, iar răspunsul pe care l-a primit a fost neașteptat, el a venit de la Tony Wood.

Tony era tatăl a șase copii, așa că și-a strâns toți copiii și i-a trimis fetei o poză cu ei toți, în semn că toată familia e de acord că ar trebui să cumpere acea rochie! În mesaj, Tony a scris: „Cred că acest mesaj trebuia să ajungă la altcineva. Soția mea nu e acasă, așa că n-am putut să-i cer părerea, dar copiii cred că arată uimitor pe tine rochia! Ar trebui neapărat să o cumperi pe asta.”

Atât studenta, cât și tatăl, au postat întâmplarea amuzantă pe Facebook. Tony a scris: „Deci… Mi s-a întâmplat asta. Am primit ieri un mesaj de la un număr necunoscut, plus niște poze cu o femeie în rochie. Am decis: hai să-i facem ziua acestei persoane. Așa că mi-am pozat copiii cu degetele ridicate, în semn de OK, și, brusc, copiii mei sunt vedete pe Twitter! Destul de mișto!”.

După ce postarea a devenit virală, prietena studentei a observat că fiul în vârstă de 4 ani al lui Tony nu era prezent în poză. Cel mic, Kaizler, se lupta cu leucemia de aproape doi ani, și în prezent face chimioterapie în orașul său natal. În acest fel, povestea despre boala copilului a devenit cunoscută, ceea ce a făcut ca peste 600 de oameni să le doneze bani. Deși părinții aveau nevoie doar de 10.000 de dolari, oamenii le-au donat, până acum, 33.592 dolari! Această poveste este dovada că un simplu act de bunătate poate ajunge să conteze cât o viață de om!

CITEȘTE ȘI:

Fuego, mesaj tragic! Artistul nu a mai rezistat și a spus tot: „Va fi prea târziu…” Vrea să afle toată lumea, din păcate…

Paul Surugiu, alias „Fuego”, este iubit de sute de fani, însă pare că, o dată cu fiecare apariție, fanii lui îl îndrăgesc și mai tare. Ei bine, așa s-a întâmplat și datorită unui mesaj extrem de emoționant pe care l-a transmis fanilor și prietenilor. Cântărețul a dorit să tragă un semnal de alarmă pe contul personal de pe o rețea de socializare:

„Vreau să vă zic că e frumos să dai și să primești vești, să fii cel care aduce cu sine o bucurie. E mai ingrată situația atunci când ești purtătorul unui mesaj mai trist, dar chiar și așa, veștile ne țin pe jar și ne aduc cu picioarele pe pământ, lucru care nu ne-ar strica multora dintre noi.

Asta pentru că prea suntem cu capul în nori și îi uităm pe cei ce sunt cu adevărat lângă noi, cu inima și creierul lor, susținându-ne pe deplin. Și uite așa, putem ajunge să-i pierdem dacă nu avem grijă de ei și dacă ne păstrăm în lumea viselor. Încercați, prieteni, să fiți raționali și să nu lăsați instinctele să vă ghideze în viață! Uneori va fi prea târziu ca să mai schimbăm ceva!”, a scris artistul pe Facebook.