retete gustoase

Fii frumoasă şi atractivă cu piesele vestimentare spectaculoase din colecţiile Foggi şi învaţă cum să le creezi!

Fii frumoasă şi atractivă cu piesele vestimentare spectaculoase din colecţiile Foggi şi învaţă cum să le creezi!

Cu ţinuta vestimentară potrivită care să îţi ofere confortul necesar, să te ajute să treci peste zilele caniculare şi să arate spectaculos, vei reuşi să te bucuri din plin de această vară! Şi, dacă mai ai de lucrat la garderoba ta şi sunt necesare câteva achiziţii noi, îţi sugerăm să descoperi şi să te bucuri de ofertele incredibile de la Foggi

Loading...

Aici vei găsi numeroase piese vestimentare ideale pentru vară şi, indiferent dacă ai nevoie de o rochie nouă, o fustă, o bluză sau o pereche de pantaloni, vei avea de unde să alegi. Te vei îndrăgosti de modelele atractive, moderne, versatile şi feminine şi vei dori să le ai!

Şi, pentru că există o mulţime de moduri în care îţi poţi pregăti garderoba de vară şi modelele Foggi sunt extrem de variate, câteva sfaturi îţi vor fi de folos pentru a face cele mai bune alegeri.

Alege piesele de culoare deschisă

Rochiile şi cămăşile în culori deschise sunt cele mai bune pentru a face faţă zilelor caniculare ale verii. Acestea nu atrag razele soarelui şi, prin urmare, nici căldura, şi îţi vor asigura confort termic sporit. 

Totodată, piesele vestimentare cu inserţii de dantelă sunt foarte răcoroase şi potrivite pentru vară, iar în colecţiile Foggi poţi găsi rochii şi bluze cu dantelă care te vor cuceri cu frumuseţea lor.

Optează pentru mâneci cât mai largi

Când vine vorba de haine de vară, cu cât vei beneficia de flux de aer mai mare, cu atât vor fi mai răcoroase. Pentru a te proteja de soare, bretelele nu sunt întotdeauna cele mai potrivite, dar poţi alege rochii şi bluze cu mâneci lari sau fără mâneci. De asemenea, mânecile bufante sau cu volane, scurte sau lungi sunt o opţiune adecvată pentru vară. 

Evită hainele foarte strâmte

Îmbrăcămintea uşoară este cea mai bună alegere pentru a face faţă căldurii verii. Totodată, alegând pantalonii, rochiile şi bluzele decupate şi cât mai largi, vei fi mai bine pregătită pentru temperaturile crescute. 

În zilele caniculare este bine să eviţi ţinutele mulate şi să optezi pentru rochii maxi sau midi largi, pantaloni scurţi sau lungi, cămăşi şi bluze cât mai lejere. 

La Foggi vei găsi numeroase modele de piese vestimentare de vară cu care îţi poţi crea ţinute răcoroase şi lejere. 

Alege materiale respirabile

Dacă în restul anului materialele din care sunt confecţionate hainele nu contează foarte mult, vara ţesăturile respirabile sunt esenţiale pentru a beneficia de confort. Evită ţesăturile sintetice şi alege-le pe cele care conţin cât mai mult bumbac sau mătase, pentru că acestea permit pielii să respire şi previn transpiraţia şi mirosurile nedorite. 

Alege pantaloni subţiri

Blugii slim nu sunt deloc potriviţi pentru vară, prin urmare, dacă vei dori să porţi blugi în zilele călduroase, este bine să optezi pentru modelele largi. De asemenea, poţi opta pentru blugii scurţi, pantalonii uşori de vară, lungi sau scurţi, în culori deschise care să faciliteze circulaţia aerului şi să prevină supraîncălzirea. 

Bazează-te pe rochii

Rochiile nu sunt numai pentru ocazii speciale! O rochie de vară răcoroasă, confortabilă şi atractivă este opţiunea ideală pentru zilele în care nu ştii cu ce să te îmbraci. Acum este momentul să scoţi la purtare rochiile mini sau maxi, înflorate sau în culori pastelate, cu volane, fără umeri sau fără spate şi să te bucuri de ele. 

Pentru o ţinută aerisită şi confortabilă, alege din colecţia Foggi modelele care facilitează circulaţia aerului, confortabile şi răcoroase. Le poţi purta ziua sau seara, cu pantofi cu toc sau fără toc, cu pălării mari din paie şi accesorii atractive!

Şi, pentru a arăta şi a te simţi spectaculos în piesele vestimentare de vară achiziţionate de la Foggi, alege să porţi încălţăminte din piele care permit picioarelor să respire şi poartă cât mai puţine accesorii! Nu ai nevoie de multe bijuterii acum, mai ales ca piesele vestimentare sunt suficient de atractive pentru a nu necesita piese decorative suplimentare.

Cu colecţiile Foggi îţi poţi crea uşor ţinute de vară incredibil de frumoase şi confortabile şi poţi să fii sigură că vei atrage multe priviri admirative şi complimente. 

Alege şi tu să fii frumoasă în această vară şi poartă piese vestimentare Foggi!